Yozgat’ın Boğazlıyan İlçesi’nde AK Parti Seçim İrtibat Bürosu Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat Milletvekili adayları Ertuğrul Soysal, Abdulkadir Akgül, Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, İl Başkanı Harun Lekesiz ve İlçe Başkanı Hamza Kaya ile partili vatandaşlar katıldı.
Açılış öncesi bir konuşma yapan Bozdağ, seçim zamanı bütün siyasi partilerin meydana indiğini, dertlerini projelerini vatandaşa anlattığını söyledi.
Seçimlerde meydanlarda vaatlerin söylendiği, ve vatandaşın en güzel değerlendirmeyi yaptığını ifade eden Bozdağ, iktidar bakımından seçim hem bir hesap verme zamanı, hem de yeniden iktidar olmak için yetki alma zamanı olduğunu söyledi. 
Bozdağ; “Muhalefet bakımından iktidara nasıl hazırlandığını gösterme, projelerini millete anlatarak, iktidar onayı almak için bir fırsattır. Sonuçta millet sandıkta kimin Türkiye'yi yöneteceğine, kiminde Türkiye'nin muhalefeti olacağına karar vermektedir” dedi. 
7 Haziran'da milletin hep beraber Türkiye'ye iktidar ve muhalefet ataması yapacağını vurgulayan Bozdağ, şunları söyledi: 
“Şimdiden vereceğiniz kararın hayırlı uğurlu olmasını Cenab'ı Allah'tan temenni ediyorum. Boğazlıyan AK Parti kadroları için her zaman önemli bir merkez olmuştur. Türkiye'nin Cumhurbaşkanı milletimizin lideri Sayın Recep Tayip Erdoğan beyefendi Yozgat'ta sadece bir ilçemize teşrif etti. Oda Boğazlıyan'dır, 27 Nisan'da Boğazlıyanlılara selam verdi, saygısını iletti. İnşallah Boğazlıyan'da bu seçimde sayın Cumhurbaşkanımıza , sayın Başbakanımıza ve Ak kadrolara sevgisini saygısını gösterecek ve sandıkta çok büyük bir destekle biz sizinle yine beraberiz diyecekler. 7 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan seçim Türkiye'nin sadece siyasetin rotasını belirlemek için değil aynı zamanda Türkiye'nin geleceği için önemli bir seçim." 
12 yıl içerisinde Türkiye ve Boğazlıyan'a önemli hizmetler yapıldığının altını çizen Bozdağ, "Gönlümüz arzu etti ki belediye ile el ele vererek Boğazlıyan için daha güçlü çalışalım ama Boğazlıyan'lı kardeşlerimizin takdiri farklı oldu belediyeyi başka bir partiden arkadaşlarımıza emanet ettiler. 2004'te emaneti teslim etmediler, 2009'da emaneti bize teslim etmediler, canları sağolsun bu demokrasidir. Millet iradesi esastır, biz her zaman bu iradeye saygı duyduk. 2014'ün 30 Mart'ına kadar adeta Boğazlıyan'da topal yürümek zorunda kaldık. Ama buna rağmen Boğazlıyan'da çok önemli hizmetlerin altına hep beraber imza attık" şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından irtibat bürosunun açılış kurdelesini kesildi.

Editör: TE Bilişim