Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, Başbakan’ın Çılgın Proje ismiyle açıkladığı projenin aslında Büyük Birlik Partisi’ne ait olduğunu ileri sürdü.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, seçimin sürpriz partisi olacaklarını açıklarken, Başbakan’ın açıkladığı Çılgın Proje’nin kendi partilerine ait olduğunu söyledi.

                Her evden bir oy sloganı ile çıktıkları seçim çalışmaları hakkında gazetemize açıklamada bulunan Şenliler; “Büyük Birlik Partisi olarak çok güzel plan ve projelerimiz var. Bunları bir şekilde halka yansıtmak istiyoruz.

                Güvenlik, özgürlük, refah (GÖR) adı altında bir projemiz var. Bu projede turizm, sanayi şehirleri, bilim, eğitim şehirleri kurmayı planlıyoruz. Başbakan bu projeyi bizden çaldı, Çılgın Proje adı verilen proje aslında bizim” dedi.

                Şenliler şöyle konuştu: “Bizim askeri ücret diye bir projemiz var. Askerdeki herkese asgari ücret düzeyinde maaş bağlayacak.

                Biz maddi olarak çok güçlü bir parti değiliz. Arkamızda hazine yardımı, devlet bütçesi yok, kendi türettiğimiz zenginimiz de yok. Hükümet kendi türettiği zenginlerle seçimi finanse ediyor, o yüzden rahatlar. Biz kendi imkanlarımızla sürpriz ve en iyisini yapacağız.”

                Şenliler, Dünya da, Avrupa’da milliyetçiliğin lanetlediğini, bunun da sebebinin iktidar olduğunu belirterek, bu itibarın Büyük Birlik Partisi ile yeniden kazanılacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim