Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Onur Kaytan, 12 Haziran Pazar günü yapılan milletvekilliği genel seçiminde, Yozgat'ta istedikleri oy oranına ulaşamadıklarını söyledi.

            Kaytan, parti teşkilatında yaptığı basın toplantısında, 12 Haziran'da demokrasinin gereği olan vatandaşlık görevlerini yerine getirdiklerini ifade etti.

            CHP oylarında ciddi oranda bir artış söz konusu olduğunu vurgulayan Kaytan, partisinin Türkiye genelinde 3,5 milyona yakın oy artışı olduğunun altını çizdi.

            CHP Yozgat İl Örgütünün görevinin başında olduğunu, herhangi bir istifanın olmadığını belirten Onur Kaytan, ''Yozgat'ta isteğimiz oranda bir oy alamdık.

            Seçimler gösterdi ki insanlarımız yatırıma, işsizliğe veya çiftçiye, memura, emekliye herhangi bir bakış açısından ziyade sadece istikrar sürsün Yozgat'ta küçülürse küçülsün düşüncesi ile oylarını kullanmışlardır. Tabi ki biz sandıktan çıkan sonuca saygı duyuyoruz. Halkımızın takdiridir'' dedi.

            Yarın seçim olacakmış gibi tekrardan çalışmalara başlayacaklarını kaydeden Kaytan söyle konuştu:

            ''Bundan sonra daha güçlü bir muhalefetle yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonraki seçim süreçlerinde de her zaman olduğu gibi iktidar olma yolunda çalışmalımızı sürdüreceğiz. Projelerimizi anlatacağız, daha çok vatandaşımıza ulaşacağız. Onların görüşleri, düşünceleri daha çok tespit edeceğiz, ciddi oranda beklentilerini öğrenmeye çalışacağız. Ben Yozgat'ımıza Yozgatlı seçmenlerimize bize oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum.

            Adalet ve Kalkınma Partisine başarılar diliyorum. Yozgat'tan milletvekili olan milletvekillerime başarılar diliyorum.

            Bu süreçte 4 yıllık zaman dilimi içerisinde Yozgat'ı bir kenara atıp da kendi hislerini, kendi ceplerini düşünmezler inşallah diyorum. Yani Yozgat'a yatırım gelir diye düşünüyorum. Ben ilk il başkanı olduğumda da söyledim; Yozgat'ın menfaati olduğu zaman ben göreve hazırım. Muhalefet, iktidar hiç önemli değil. Seçilen milletvekilleri inşallah görevlerini yaparlar, Yozgat'a istihdam ve iş sahaları açılır. Yapmazlarsa bunun yeri de sandıktır. Sandıkta vatandaşımız demokrasinin gereği olan son sözü söyleyecektir.''

Editör: TE Bilişim