Gazetemiz Genel Koordinatörü Erhan Kayhan ve Genel Yayın Yönetmeni Yasin Nazım Kayhan’ın konuğu olan CHP heyeti, parti olarak yaptıkları çalışmalar ve seçimlere yönelik faaliyetler hakkında bilgi aktardı.

CHP Yozgat Milletvekili adayı Onur Kaytan, partisinin 1 Kasım öncesi kenetlenerek seçimlere odaklandığını ve artık zoru başararak meclise Yozgat’ı temsilen bir CHP’linin adım atacağına inandıklarını belirtti.

Kaytan, gece gündüz demeden çok çalışacaklarını ve çalıştıklarını ifade ederek

“ Partililerimizin çabası, gayreti ve emeğiyle bizde adaylar olarak gece gündüz çalışıyoruz. Gittiğimiz her yere partimizin önce insan dediğini ve merkeze insanı koyduğunu aktarıyoruz. Alternatif arayan ve mevcutlarda aradığını bulamayan Yozgatlı seçmenin ilgi ve desteği de 1 Kasım’da bizim başarıya ulaşacağımızı gösteriyor” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Ali Keven ise CHP örgütlerinin bir araya gelerek yoğun bir tempoyla 1 Kasım için çalıştıklarını aktardı.

CHP İl Örgütü’nde yaşanan bayrak değişimine açıklık getiren CHP’li Keven,

“Genel merkezimiz 7 Haziran’da başarısız olan adayları ve örgütleri değiştirme yoluna gitti. Bu kapsamda ilimiz milletvekili adayları ve il örgütümüzde başarısız bulunarak, bir değişiklik gerçekleşti. 7 Haziran sürecinde görev başında olan il örgütümüzde zaten başarısızlığını kabul ederek istifalarını sunmuştu. Parti tabanımızdan şahsıma gelen istekler doğrultusunda bende yeniden CHP İl Başkanlığı görevine atandım. Partimiz tüm arkadaşlarımızla bir ve bütün olarak bu seçim yarışına katıldı. İddialıyız ve bu seçimde başarı elde edeceğimize inancımız tam” diye konuştu.

Gazetemiz Genel Koordinatörü Erhan Kayhan ve Genel Yayın Yönetmeni Yasin Kayhan’da CHP’li Kaytan ve CHP heyetine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarı temennisinde bulundu.

Editör: TE Bilişim