CHP’nin yeni il başkanı Onur Kaytan, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.
    Yazıişleri Müdürümüz Seda Erkılıç’a açıklamalarda bulunan Kaytan, Yozgat’ta etkili siyaset, etkili muhalefet yapan bir CHP oluşturmak istediklerini söyledi.
    Yozgat siyasetinin en büyük eksiğinin etkili bir muhalefet olduğunu söyleyen Kaytan, Yozgat’ın makus kaderini yenip, ekonomik ve sosyal sıkıntılardan kurtulmasının en önemli yolunun etkili muhalefetten geçtiğini söyledi.
    Mevcut siyasi iktidarın yetersizliklerinden bahseden Kaytan, ülke siyasetinden ziyade Yozgat siyaseti ile önemli çalışmalara imza atacaklarını söyledi.
    CHP İl Başkanı Onur Kaytan’la birlikte ziyarete Örgütlenme ve Örgüt Yönetimleri Başkan Yardımcısı Hüseyin Yazan, İdari ve Mali İşler-Ekonomi ve Mali Politika Tanıtım, Basın ve Propaganda Başkan Yardımcısı İsmet Yaşar, Seçim ve Hukuk İşleri-Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Meslek Kuruluşları-Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Meslek Kuruluşları, Sendikalar ve STK’lar İş Veren Sendikaları, Meslek Kuruluşları Başkan Yardımcısı Sakin Uslu, İl Sekreteri Canan Şahin, Gençlik Kolları Başkanı Ergin Ersoy, Merkez İlçe Başkanı Bayram Arslaner.
Editör: TE Bilişim