CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP PM Üyesi Zuhal Şanlı'nın da katıldığı Yozgat İl Kültür Müdürlüğü Salonu'ndaki aday tanıtım toplantısının açılışında konuşan CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, Yozgat'ta seçimleri kazanabilmek için çalışacaklarını söyledi. 'CHP'nin Yozgat'ta şansının bulunmadığı, bu nedenle de başka partileri destekleyeceği' yönündeki söylentilerin partiyi yıpratmaya yönelik olduğunun altını çizen Kaytan, ''Biz her seçim bölgesine iddialı adaylarla giriyoruz. Seçimleri kazanmak için çalışacağız, hizmet borcumuzu Yozgat halkına ödemek istiyoruz, desteklerini bekliyoruz. Seçimlerde kazanamasak bile oyumuzu daha üst düzeylere çekebilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz'' dedi.
Görevi devraldığı günden itibaren, öncelikle il ve ilçe binalarını yeniden dizayn ettiklerini, partiye yeni bir araç aldıklarını ifade eden Kaytan, “30 Mart seçimlerinde alabileceğimiz yerlerde iktidar oluruz diğer yerlerde en azından oyumuzu artırarak genel seçimlerin çalışmasını yapıp adım adım iktidara ilerleyeceğiz. Bu konuda hepinizden destek bekliyorum, artık ayrışmak didişme yok, artık bir olma dirlik olma zamanımız var onun için kapımız herkese açık kim olduğu önemli değil yeter ki Yozgat sevdalısı olsun yeter ki Türkiye sevdalısı olsun biz herkesi Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altına bekliyor ve iktidar yürüyüşümüze davet ediyorum” diye konuştu.
Daha sonra kürsüye gelen milletvekili ve diğer konuşmacılar, Yozgat seçmeninin bugüne kadar diğer partilerin tamamını denediğini, bu kez görevi CHP'ye vermeleri halinde nasıl hizmet edilebileceğini göreceklerine vurgu yaparken, Yozgat'ın her dönem bakan çıkartmasına karşın hizmet alamadığının da altını çizdiler.
Konuşmaların ardından CHP'nin Yozgat Belediye Başkan Adayı Selahattin Koştan sahneye davet edildi. Boğazlıyan ilçesinde tekrar aday olmayan Belediye Başkanı Mustafa Tekdal ile birlikte aday gösterilen Ali Ayık birlikte sahneye davet edildi. Sonrasında ise Çandır Belediye Başkan Adayı Bülent Orhan, yeniden aday gösterilen Çayıralan Belediye Başkanı Çakmak Çetin, Yenifakılı Belediye Başkan Adayı Bülent Yüce, Sorgun'da yeniden aday gösterilen Bahadın Belde Belediye Başkanı Dilaver Özcan, Sorgun Gülşehri Belediye Başkan Adayı Nihat Karaman kürsüye davet edilip, tanıtımları yapıldı.

Editör: TE Bilişim