CHP Yozgat Milletvekili birinci sıra adayı Ali Ayık, seçim çalışmaları kapsamında Akdağmadeni CHP seçim irtibat bürosunu ziyaret etti.

     Burada partililer ile bir süre görüşen ve sohbet eden Ayık, CHP'ye her kesimden destek istiyoruz dedi. Türkiye'nin tarihi bir seçime adım adım yaklaştığını kaydeden Ayık, emekliliklerin memurların işçilerin ve çiftçilerin sıkıntı içerisinde olduğunu belirtti.

     Çözümün adresinin CHP olduğunu ifade eden Ayık, geçmişte diğer partilere oy vermiş, bütün vatandaşları partimize oy vermeye, güç vermeye davet ediyorum dedi.

     Hem ülkenin hem de bölgenin sorunları olduğunu ve sorunların çözümünün de CHP iktidarı ile sona ereceğini savunan Ayık, seçim çalışmaları kapsamında kendisine gösterilen yoğun ilgiye de teşekkür etti. Başta doğup büyüdüğüm ve halan ikamet ettiğim Boğazlıyan olmak üzere gittiği bütün yerlerde CHP'ye ve kendisine büyük teveccüh olduğunu ifade eden Ayık, halkın beklentilerini CHP iktidarı ile yerine getireceklerini söyledi.

     ''Ben içinizden biriyim'' diyen Ali Ayık, 12 Haziran seçimlerinde Boğazlıyan'ın evladına sahip çıkacağına inandığını da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim