BBP İl Başkanı Kemal Korkmaz, BBP olarak Yozgat’ta mahalli idareler seçimlerine kendi adaylarıyla katılacaklarını bildirdi. İl Başkanı Korkmaz, “BBP’ye vatan, millet, devlet meselesi diyerek gelip destek isteyen, seçimlerden sonra BBP’yi yok sayma gayretinde olanlara en güzel cevabı sandıkta vereceğiz” dedi.
BBP’nin sadece Doğu bölgesinde terörün yoğun olduğu illerde AK Parti ve MHP ile birlikte hareket ettiğini aktaran Korkmaz, Diğer illerde de böyle bir şey söz konusu olmadığını söyledi. BBP’nin mahalli idareler seçimlerinde gerçek gücünü sandıkta göstereceğini vurgulayan Korkmaz, “Yıllardır davamıza hizmet etmiş, Yozgat’ın bağrında büyümüş, Yozgatlının derdiyle dertlenmiş, projeleriyle şehrimizi yaşanabilir şehir yapacak olan arkadaşlarımızla bu yarışta biz de varız” ifadelerini kullandı.
Seçimlerin kavga ve gürültüden uzak bir ortamda geçmesini temenni eden Korkmaz, “Seçimler gelip geçicidir. Kalıcı olan arkadaşlık, akrabalık, hemşeriliktir. Şimdiden tüm adaylarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim