Türkiye’de 7 Haziran seçimleri sonrası ortaya çıkan koalisyonlu iktidar hesaplarının 80 milletvekili ile olası ortaklarından MHP’de genel başkan Dr. Devlet Bahçeli, parti teşkilatlarının düzenlediği istişare toplantıları ile tabanın görüşünü alıyor, fikir alışverişinde bulunuyor. Dün sırasıyla Tokat ve Sivas’ta parti toplantılarına katılan Bahçeli akşam saat 18.00’de Yozgat’a gelerek genişletilmiş il istişare toplantısına katıldı. 
Karayolu ile Yozgat’a gelen Bahçeli’ye Genel Başkan Yardımcıları Şefkat Çetin, Sadir Durmaz, Oktay Öztürk, Celal Adan, Genel Sekreter İsmet Büyükataman, Edip Semih Yalçın, Emin Haluk Ayhan, Ruhsar Demirel, Atilla Kaya, Kadın Kolları Genel Koordinatörü Nevin Taşlıçay, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz eşlik etti. 
Toplantının yapılacağı Yimpaş Alışveriş ve Kültür Merkezi girişinde kalabalık bir partili ve ülkücü grup tarafından karşılanan Bahçeli, burada kendini bekleyenlerle tek tek tokalaşıp selam verdi. 
MHP Yozgat İl Teşkilatı Genişletilmiş İl İstişare Toplantısının açılış konuşmasını yapan MHP Yozgat İl Başkanı Ethem Sedef, Genel Başkanları Bahçeli’nin söylemleri ile ülkenin geleceğini ilgilendiren konularda önemli tespitlerde bulunduğunu hatırlattı.
Her zaman Bahçeli’nin emrinde bir teşkilat adamı olarak görev yapacaklarının altını çizen Sedef, danışma meclisinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. 
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin konuşma yapacağı bölüm basına kapalı olarak gerçekleşti.
Sivas ve Tokat’ta da basına kapalı gerçekleştirilen toplantılar da Bahçeli’nin ülke gündemi ve özellikle iktidar kurma çalışmaları ile ilgili parti tabanının görüşüne başvurduğu kaydedildi.
Bahçeli’nin konuşmasında ülkenin içerisinde bulunduğu süreçte parti genel merkezi olarak ortaya koydukları tutumla ilgili de partililerle görüş alışverişinde bulunduğu bilgisine yer verildi. 
Toplantı yaklaşık bir saat sürdü. 
 







Editör: TE Bilişim