Yozgat’ın yetiştirdiği bürokratlardan H. Hami Özalan, Ak Parti’den Yozgat Milletvekili Adayı adayı olduğunu söyledi.

            Gazetemizi ziyaret eden Özalan, Genel Yayın Yönetmenimiz Erhan Kayhan’la bir süre sohbet etti.

            Son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü Resmi Arabuluculuk ve İşçi Ceza Paraları Daire Başkanlığı görevinde bulunduğunu söyleyen Hami Özalan, Yozgat’a TBMM çatısı alında hizmet etmenin gayesi ile milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

            Özalan, kendisiyle ilgili şu bilgileri verdi: “1976 yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığına bağlı çeşitli okul ve kurumlarda değişik görevlerde 25 yıl çalıştım.  Ayrıca, 10 yıla yakın süredir diğer bazı kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmakta iken 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak Milletvekilliği seçimlerine aday adayı olmak için görevimden ayrıldım. Kesintisiz olarak 25 yıl yöneticilik  kadrolarında etkin görevlerde bulundum. Son olarak Çalışma Genel Müdürlüğü Resmi Arabuluculuk ve İşçi Ceza Paraları Daire Başkanlığı görevinde bulundum.”

            Ak Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı H. Hami Özalan, hiçbir zaman Yozgat’tan kopmamış bir Yozgatlı olarak doğduğu topraklara en iyi şekilde hizmet etmek için Ak Parti’den Yozgat milletvekili aday adayı olduğunu sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim