Hanımeli Gözleme’de Nuri Tinel ve bazı esnafların davetlisi olarak etkinliğe katılan Celal Köse, katılımcılarla Yozgat üzerine sohbet gerçekleştirdi. Programa AK Parti İl Başkanı Çelebi Dursun, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kazım Şimşek ve bölgedeki esnaf katıldı.
Celal Köse, Yozgat’ta doğup büyüdüğünü, ailecek ticaretin ve esnaflığın içerisinde olduklarını hatırlattı. Tüm ömrünün Yozgat’ta geçtiğini ifade eden Köse, “Ticaretimiz de, kazancımız da hepsi burada. Her fani gibi ruhumuzu teslim ettiğimizde mezarımız da yine burada olacak” diye konuştu. 
Celal Köse, partisi tarafından kendisine çok önemli bir görev verildiğini beyan ederek, “Bu zor görevi layıkıyla yerine getirmek için yola çıktık. Yozgat için önemli projelerimiz ve düşüncelerimiz var. Sizlerle birlikte bunları hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.
Başkan adayı Köse, projelerini Şubat ayında gerçekleştireceği tanıtım etkinliğiyle tüm Yozgatlılara anlatacağını bildirdi. Etkinliğe katılan esnaf ise beklenti, talep ve önerilerini Köse’ye iletti. 

 

Editör: TE Bilişim