AK Parti İl Teşkilatı tarafından Cumartesi günü Yimpaş Alışveriş ve Kültür Merkezi'nde iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve AK Parti Milletvekili Dr. Bülent Gedikli, Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal, eski milletvekilleri Osman Coşkun, Mehmet Çiçek, Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, İl Genel Meclisi, Başkanı Halil Şahbaz, Kadın Kolları Başkanı İhsaniye Altınok, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ali Gür, Milletvekili adayı İskender Minar, Hasan Doğruyol, Nurullah Nurdoğan, Burhan Güvenç, Yozgat eski Belediye Başkanı Yusuf Başer, ilçe belediye ve teşkilat başkanları ile partililer katıldı.
İftar sonranı açılış konuşması yapan AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesi amacıyla düzenledikleri iftar yemeğine katılımlarından dolayı partililer teşekkür etti.
Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, birlik ve berberlik mesajları verdi.
7 Hazirandan sonra sandıktan koalisyon hükümeti çıktığını kaydeden Akgül, AK Parti'nin dün olduğu gibi bu günde millet menfaatlerinden yana tavır takınacağını söyledi.
Muhalefet partilerini de eleştiren Akgül, AK Parti'nin gerektiğinde erken seçime girerek tek başına iktidara sahip olacak güç ve iradeye sahip olduğunu belirtti.
Son olarak kürsüye gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve AK Parti Milletvekili Dr. Bülent Gedikli de son siyasi gelişmeleri değerlendirdi.

Editör: TE Bilişim