BBP Yozgat İl Teşkilatı, idam cezasının referanduma götürülmesi için imza kampanyası başlattı.

     BBP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Osman Çiftçi imza kampanyasını başlattıkları Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı açıklamada, bir günlük huzurun ve tek bir vatandaşın güvenliğinin dahi AB uyum yasalarına feda edilemeyeceğini belirtti.

     İdam cezasının kaldırılmasıyla birlikte Türkiye'nin her yerinde bir çok sapıklıkların ortaya çıktığını, iğrenç ötesi olaylarla karşı karşı kalındığını ifade eden Çiftçi, Kayseri'de geçtiğimiz yıl şeker toplamaya giden 3 çocuğun hunharca katledildiğini hatırlattı.

     Çiftçi, ''BBP olarak, bölücü terör örgütü için bebek katili, vatan hainleri, vatandaşı soyanlar, cinsel tacizciler ve çocuk istismarcıları için Türkiye'de yeniden idamın gelmesini istiyoruz. İdamı kaldıranlar, idamı getirmek istemeyenler gitsinler Kayseri'deki ailenin acısını görsünler. Askere gönderdiğimiz 20 yaşındaki gencecik evlatlarımızın nasıl katledildiğini görsünler ve bir daha düşünsünler. Ondan sonrada idam olmalımı mı yoksa olmamalı mı karar versinler'' dedi.

AKDAĞMADENİ

   BBP Akdağmadeni ilçe teşkilatı da, ''Ahlaki terör ve bölücü terör suçları için idam istiyoruz'' diyerek, ''Bir imza da sen at'' kampanyası başlattı.

     Parti binası önünde kurulan stanttaki imza kampanyasına BBP Yozgat Milletvekili aday adayı Ömer Aydoğmuş, İlçe Başkanı İsmail Ünlü, Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Hacı Mustafa Bora ve partililer katıldı.

Editör: TE Bilişim