Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Koç, Ankara 1. Bölgeden Ak Parti Milletvekili aday adayı oldu. Koç, parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını açıkladı.

            Yozgatlı Dernekler Ferderasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç, Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri ve üye dernek başkanlarından oluşan kalabalık bir grupla AKP Genel Merkezine giderek 12 Haziran 2011’de yapılacak genel seçimlerde Ak Parti’den Ankara milletvekili aday adayı olduğu açıkladı.

            Koç, Ak Parti Genel Merkezinde yaptığı açıklamada, 7 yıldır Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı olarak Yozgat halkının arasında bulunduğunu, göreve geldiği günden beri tek amacının Federasyonun imkânlarından Yozgat’ın azami derecede faydalanmasını sağlamak olduğunu kayretti.

            Koç; “Federasyonumuz bir ideal için yola çıkmıştır. Bu ideali en iyi formüle eden ifade birlik ve beraberliktir. Bir başka ifadeyle, Federasyonumuz amacı tüm Yozgatlılar arasında birlik ve beraberliğin sağlanması ve güçlendirilmesidir. Bizler 2003 yılında federasyonumuzu kurarken amacımız dağınık bir biçimde kurulmuş köy, belde ve ilçe derneklerini bir araya getirmekti. 

            Bu amaç doğrultusunda yapılan çalışmalar meyvesini verdi. Bu gün itibariyle Federasyonumuza üye dernek sayısı 87 olmuştur. Bu da önemli bir güçtür.

            Bizler bu gücü hemşerilerimiz lehine kullanmak için gereken her türlü girişimi yapmakta kararlıyız. Ankara’da kesin rakamlara göre 300 bin seçmen sayımız var. Bu gücümüzü gösterelim ve Yozgatlılara yansıtalım.

            Federasyon olarak neden mecliste bir vekilimiz olmasın düşüncesiyle yola çıktık Allah utandırmasın.

            Yozgatlının hizmetinde sizden birisi olması için gereken tüm adımları atamakta kararlıyız. Hadi hayırlısı olsun deyip sizlerin de desteğini bekleyerek yola çıkıyoruz. Yozgat ve Yozgatlıya hizmette her zaman olduğu gibi şimdi de varız. Her şey Yozgat ve Yozgatlı için.” 


Editör: TE Bilişim