Başbakan Binali Yıldırım’ın onayıyla Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı görevine yeniden atanan Başer, geçen dönem üçüncü bölgeden sorumlu iken yeni görevlendirmede beşinci bölgeden sorumlu oldu.
Başer’e beşinci bölgede bulunan Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Kars, Ordu, Rize ve Trabzon illeri bağlandı.
Ak Parti’nin Kutlu Yürüyüşüne Başbakan ve Genel Başkan Binali Yıldırım’la ilk günkü aşk ve heyecanla devam ettiğini belirterek sözlerine başlayan Başer,
“AK Parti yarın seçim olacakmış gibi çalışan, teşkilatı halkımızla bütünleşmiş dinamik bir yapıdır. Sayın Başbakanımız teveccüh gösterdi, yeniden Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı görevine atandım.  5.Bölgeden sorumluyum bölgemizde bulunan teşkilatlarımızla daha büyük seçim başarılarına imza atmak ve Ülkemizi 2023 Türkiye’sine taşımak için ekip ruhuyla çalışacağız. Kutlu Yürüyüşümüz devam ediyor.” dedi.
Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’in, halen Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu ile Anayasa Komisyonu üyeliği görevleri de devam etmektedir.

Editör: TE Bilişim