Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer  şehir merkezinde ve merkez köylerinde ziyaret gerçekleştirdi.
Yozgat Merkez Erdoğan Akdağ Mahallesi’nde yeni açılan “Popüler Damak Lezzetleri” Cafe Restoranı  ziyaret eden Başer, işletme sahibi Hikmet Çeliksoy’la görüştü. Hayırlı olsun dileğinde bulunan Başer burada yaptığı açıklamada; “Toplantımız olması nedeniyle bu güzel işletmemizin açılışında bulunamadık. Yozgatımıza bir çivi çakan, taş üstüne taş koyan tüm girişimlerimizin sonuna kadar arkasındayız. Her türlü desteğe hazırız. Bu işletmemizin Yozgatımıza hayırlı olmasını ve bol ve bereketli kazançlar getirmesini  diliyorum” dedi.
Cumartesi günü Yozgat İl Genel Meclisi Başkanı Halil Şahbaz ve İl Genel Meclisi üyesi Ali Açıkgöz’le birlikte Gavurgalı, Güdül Elmacılı, Tayfur ve Gevrek köylerimize ziyaret gerçekleştiren Başer, muhtarlar ve köy sakinleriyle bir araya geldi. 
Başer burada yaptığı konuşmada; “1 Kasım seçimleri sonrası yoğun gündemle Meclis çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fırsat buldukça seçimlerde büyük destek veren köylerimize hem teşekkür ziyareti yapıyor, hem de köylerimizin sorunlarını yerinde görüyoruz. Ak Parti iktidarı Milletin Efendisi köylülerimizin her daim yanındadır” dedi. 
Pazar günü Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Uzel, İl Genel Meclisi Üyesi Ali Açıkgöz ve TKDK Yozgat İl  Müdürü Selim  Türker’le birlikte Karalar Köyü “Yayla Şenlikleri” ne katıldı. 
Çevre köylerden gelen gelenlerle birlikte yoğun katılımın olduğu şenlikte Başer, Köseyusuflu, Recepli, Kızıltepe, Yortan, Gevrek, Çadırardıç, Sarıfatma, Örencik, Söğütlüyayla, Aydoğan, Bahçecik, Çatma, Haydarbeyli, Bacılı, Dambasan ve Güneşli köy muhtarlarıyla istişari toplantı toplantı. TKDK İl Müdürü Selim Türker Tarımsal Kalkınma destekleri hususunda bilgi verdi.
Şenlik açılısında 1 Kasım seçimlerinde tarih yazan, şanlı yürüyüşümüze büyük destek veren köy sakinlerimizi ve değerli muhtarlarımızı saygıyla selamlıyorum diyerek sözlerine başlayan Başer; Şenliğimizin hayırlara ve kardeşliğimize vesile olmasını Yüce Mevladan niyaz ediyorum. Bugün sizlerle beraber olmaktan, sizlerle bu sevinci yaşamaktan dolayı Rabbime şükrediyorum. Allah birliğimizi daim etsin. Karalar Köyü muhtarımız Coşkun Kaya'ya, katılımcı muhtarlarımıza ve köy sakinlerimize teşekkür ediyorum." dedi. Aydoğan Köyünde yapılması planlanan İmam evinin yerinde incelemelerde bulunan Başer, yine aynı köyde taziye ziyaretinde bulundu.  Yozgat dönüşünde Güneşli köyünün “Eğrice kutlaması” na katılarak köylülerimizin kutlamasına eşlik etti.

Editör: TE Bilişim