Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, parti olarak Yozgat’ta yakaladıkları başarıyı daha da artırmak, mevcudun bir adım önüne çıkarmak için gayret gösterip, o doğrultuda mesai harcayacaklarını söyledi.

            Yozgat’ta 10 aday arasından parti genel merkezinin ve teşkilatların teveccühü ile Ak Parti’nin Yozgat İl Başkanlığına atanan Fahri Açıkgöz’ün nezaket ziyaretleri devam ediyor. Dün teşkilat mensupları ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Açıkgöz, gazetemiz sahibi Mükremin Kayhan’ın misafiri oldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Açıkgöz, il başkanlığı görevinde amacının öncelikle hizmet ve partisinin Yozgat’ta yakaladığı başarıyı artırarak sürdürmek olduğunu söyledi.

            Referandumda ortaya çıkan yüzde 67’lik başarının yaklaşan seçimler öncesi kendileri için önemli bir kıstas olduğunu ifade eden Açıkgöz; “Amacımız mevcudun üzerine biraz daha koyabilmek. Yüzde 67’lik bir hedefin üzerine çıkmak istiyoruz” dedi.

            Gazetemiz Sahibi Mükremin Kayhan da Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz’e yeni görevinde başarılar diledi.

            Yozgat’ta Ak Parti’nin genç bir kadro tarafından yönetildiğine dikkat çeken Kayhan; “Sizler Yozgat’ta siyasetin içerisinde insanlarsınız. Siyaseti biliyorsunuz. Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İl Başkanlığı’nda yaş ortalamasına baktığımız zaman çok genç bir yaş ortalaması var” dedi.

            Türkiye siyasetinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın belirleyici olduğuna dikkat çeken Kayhan, Yozgat’ın milletvekili sayısının 4’e düşmesi ile ilgili de yorumda bulundu.

            “Milletvekili sayımızın 4’e düşmesi Yozgat için çok büyük bir talihsizlik. Milletvekili adayları ne kadar fazla olursa siyasetin rengi de farklı olur” diyen İleri Gazetesi Sahibi Mükremin Kayhan, Ak Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ’ın Yozgat için büyük şans olduğunu ifade etti.

Editör: TE Bilişim