Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin iftar yemekli referandum toplantılarından bir tanesi bugün Yozgat'ta yapılacak.
    Aynı gün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır mitingine katılacak olması, Bahçeli'nin Yozgat ziyaretini daha da önemli kılıyor.
    Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Teşkilatları genel başkanları Dr. Devlet Bahçeli'nin Yozgat ziyaretine hazırlanıyor.
    Yimpaş Alışveriş ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek iftar yemeği ve toplantı ile devam edecek program netleşti.
BAŞBAKAN
DİYARBAKIR'DA
BAHÇELİ YOZGAT'TA…
    Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın aynı günün sabahında Diyarbakır'da miting yapacak olması MHP Lideri Bahçeli'nin Yozgat programını daha da önemli kılıyor.
    Erdoğan'ın Diyarbıkar'da yapacağı konuşmaların Yozgat'ta ülkücülerin genel başkanının ağzından birebir yankı bulacak olması, kamuoyunun gözünü kulağını Yozgat'a döndürmesine neden oldu.
YERKÖY ZİYARETİ İLE
BAŞLAYACAK
    Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ergin Çınarer, Bahçeli'nin Yozgat programının Yerköy ziyareti ile başlayacağını söyledi.
    Akşam saatlerinde Yerköy'e gelecek olan Bahçeli'nin MHP Yerköy İlçe Teşkilatı ve Çiçek Dağı Belediyesi'ni ziyaret edeceğini belirten Çınarer, daha sonra Yimpaş Alışveriş ve Kültür Merkezi Salonu'ndaki iftar yemeğine geçileceğini söyledi. Geniş katılımla yapılacak yemek sonrası teravih ezanına kadar olan arada Bahçeli'nin kısa bir konuşma yapacağını söyleyen Çınarer, iftar yemeğinde davetlilerin aileleri ile katılabileceğini belirtti. Çınarer, tüm Yozgat halkını iftar yemeğine katılmaya davet etti.
Editör: TE Bilişim