Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli yaklaşın 12 Haziran seçimleri öncesi Yozgat çıkarması yapacak. MHP Lideri, 30 Nisan Cumartesi günü sırasıyla Yenifakılı, Boğazlıyan, Çandır, Sarıkaya, Saraykent, Akdağmadeni ve Sorgun ilçelerini ziyaret edecek.

MHP İl Başkanı Ergin Çınarer, genel başkanları Devlet Bahçeli’nin 7 ilçede seçmenlerle bir araya gelerek çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunacağını söyledi.

                Yaptığı yazılı açıklama da Çınarer, Türk milletinin geleceğinde önemli ve tarihi bir rolü olacak 12 Haziran milletvekilliği genel seçimlerine az bir zaman kala Milliyetçi Hareket Partisi’nin sosyal, siyasal ve ekonomik sorunların bitirilmesi için hazırlıklarını tamamlayarak projelerini kamuoyunun bilgisine sunduğunu söyledi.

                “MHP Yozgat İl Başkanlığı olarak çalışmalarımız köy, belde, bucak demeden devam etmekte ülkemizin ve Yozgat’ımızın geleceği için yapılması gerekenler detaylı ve kapsamlı bir şekilde milletimize anlatılmaktadır” diyen Çınarer, şöyle konuştu: “Bu kapsamda, Türk milleti, çatışma dinamiklerinin yoğunlaştığı ve gerilim taraftarlarının şımardığı bir ortamda tercihini sandıkta gösterecek ve bu herkes için de bağlayıcı olacaktır. Milliyetçi Hareket'e ve Ülkücü gençliğe yönelik kışkırtmaların, tezgahların, provokasyonların asla sonuç vermeyeceğini ve hiçbir art niyetin başarıya ulaşamayacağını muhataplarının bilmesinde yarar vardır.

                Mutlu millet güçlü devlet ve huzurlu fert için, Türk milletinin dirliği, birliği ve bağımsızlığı için, AKP'yi geldiği gibi göndermek için milliyetçi hareket iktidara taliptir. Bu istekle hedefe doğru koşmaktadır. Aziz milletimiz emin ve rahat olsun bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. MHP Genel Merkezi  bozkurtların mabedi ve MHP’nin kalesi olan Yozgat’ımıza  büyük bir siyasi kadroyla çıkarma yapacaktır” diye konuştu.

                Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin 30 Nisan 2011 Cumartesi günü saat 10:30’da Yenifakılı ziyareti ile başlayan Yozgat ziyareti hakkında bilgi veren İl Başkanı Ergin Çınarer; “MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli 30 Nisan 2011 Cumartesi günü saat 10:30’dan itibaren Yenifakılı, Boğazlıyan, Çandır, Sarıkaya, Saraykent, Akdağmadeni ve Sorgun ilçelerimizi ziyarette bulunacak buralarda gerekli incelemeler ve çalışmalar yapacaklardır” dedi.

MHP’Lİ ADAYLARA DURMAK YOK

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 4 milletvekili adayı Yozgat’ı karış karış geziyor. İlçelerin büyük bölümünde seçmenleri ile buluşan MHP’li adaylar, parti programları hakkında bilgiler aktarıyorlar.

                MHP Yozgat Milletvekili adaylarının Boğazlıyan'dan başlayan ve Yerköy, Sarıkaya, Şefaatli, Aydıncık, Sorgun ve Akdağmadeni İlçeleri’nde devam eden seçim çalışmaları yoğun ilgi görüyor.

                Toplantılarda hem kendilerini tanıtan hem de ülke ve Yozgat gündemine ilişkin karşılıklı sohbet şeklinde görüşlerini ortaya koyan MHP’li milletvekili adayları, ayrıca akşam toplantıları da düzenliyorlar.

                Gündüzleri esnafları ziyaret ederek sohbet eden adaylar, seçim sürecinde bu ve benzeri etkinliklerle partilerinin seçim beyanamesi ve projeleri hakkında bilgiler verecekler.

                Cumartesi günü MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, milletvekili adayları ile birlikte Yenifakılı’dan başlayıp 7 ilçeyi kapsayan ziyaretlerde bulunacak.

Editör: TE Bilişim