AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz’inde yer aldığı ziyarette Milletvekili adayları Abdulkadir Akgül ve Ertuğrul Soysal, Ak Parti İlçe Başkanı Burhan Koçak, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Koçak, Baydiğin Belediye Başkanı Osman Uslu, İl Genel Meclis Üyeleri Emin Ünlü ve Mustafa Tekçam tarafından ilçe girişinde karşılandı. 
Aydıncık İlçesi Belediye başkanlığı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Ak Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, ana teması vefa olan toplantıda parti kurulduğu günden itibaren görev almış ilçe başkanı ve alt kademesinde görev almış emektar siyasetçilerle bir araya gelmek istediklerini söyledi. 



Soysal, 7 Haziran seçimi çok önemli ve hayati önem taşıdığını belirterek; “12 Eylül anayasası ve geçmişteki kalıntıların olduğunu ve demokratik sivil bir anayasa ihdas edilmesi için sizlerin desteğine oylarınıza ihtiyacımız var en az 330 milletvekili çıkartmalıyız ki referanduma götürelim ve anayasayı değiştirelim.Soysal bir diğer konuda başkanlık sistemi ile tavrımız net duruşumuz onunda gerçekleşmesi için yine 330 milletvekili çıkartmamızdır.Biz Aydıncıktan startımızı verdik.Aydıncık ilçesine baktığımızda 2002 den itibaren her seçimde çıtayı yükselterek Ak partiye desteğini tam verdiniz. Geçen 2011 milletvekilleri seçiminde 2300 oyla 4 üncü milletvekili kaybedildi biz bu seçimde ve bazı ilçelerimizde startımızı verdik ve ilçelerimizdeki vatandaşlarımız şimdiden kararını vermiş hazır bulunmakta ve bu şirin Aydıncık ilçemizde kararını vermiş bulunuyor bu seçimdeki ana hedefimiz 4-0 yapmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.




Daha sonra konuşan AK Parti 1. sıra milletvekili adayı Abdulkadir Akgül; “Yozgat’ımızın kalkınması için milletvekilleri şart ve devletin hizmetlerini getirmek için bir aracılardır. Devletin ve hükümetin tüm Türkiye’deki hizmetlerin en iyisini Yozgat’a getirmek için çaba sarf eden insanlardır milletvekilleri ancak önce kendimiz inanmalıyız burada bulunanlar partiye gönül verenlerdir biz bunu bizim dışımızdaki insanlara anlatmak için buradayız ve bu ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz” dedi. 



Akgül, Aydıncık’in vatan sevgisinin dorukta, güzel insanların yaşadığı bir ilçe olduğunu hatırlatarak şunları söyledi: “Hizmet mutlaka gelecek başka yerlere gidipte bizim insanlarımızın görmemesi mümkün değil ama bugüne kadar yapılanları da bilmek lazım bundan önceki yapılan işler önemli idi ve bundan sonraki yapılacak işlerde tabiî ki çok önemli.” 
Toplantı sonrasında esnaf ve kurum ziyaretleri yapıldı.

Editör: TE Bilişim