Aydıncık 75.Yıl Belediye Düğün Salonu'nda yapılan kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Yozgat İl Başkanı Cevdet Kaya, Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, Prof Dr.Mustafa İlbaş, Merkez MHP İl Genel Meclis Üyesi Ümit Şahbaz, Sorgun MHP Belediye Başkan Adayı Tahir Demirer, Eski il Başkanı Ergin Çınarer, Eski İl Başkanı Mehmet Ali Çakır, MHP 'li belediye başkanları, ilçe Başkanları ve partililer katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, kongrede iki adayın yarışacak olmasının parti açısından çok olumlu bulduğunu, İki adayında çok değerli olduğunu, ancak bunlardan sadece birinin kazanacağını belirterek, "İki adayımızdan bir kazanacak, diğeri kaybedecektir. Her haluka da kazanan MHP olacaktır. Kongremizin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı Uğurlu olmasını diliyorum" dedi. 

Kongrede iki aday aday yarışırken, daha önce MHP İlçe Başkanlığını yürüten Bekir Aydemir 72 oy Zülgardin Korkmaz ise 40 oy 3 geçersiz ve 1 boş olmak üzere 116 oy kullanıldı. Mevcut Aydıncık MHP İlçe Başkanı Bekir Aydemir güven tazeledi.  
Aydemir, kongre sorası yaptığı konuşmada MHP misyonunu en iyi şekilde ilçede temsil  etmenin gayreti içerisinde olacağını belirterek, kongreye katılan tüm partililere teşekkür etti. 

Editör: TE Bilişim