Yaklaşan seçimler öncesi MHP’de Kadın Kolları çay partisinde moral depoladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları tarafından hafta sonu birlik ve beraberlik çayı düzenlendi. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği çay partisinde gönüllerince eğlenen kadınlar seçim öncesi moral depoladı.

            MHP Kadın Kolları tarafından Sedefler Düğün Salonunda düzenlenen çay partisine MHP Genel Başkan Yardımcısı ve  Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici, MHP İl Başkanı Ergin Çınarer, MHP Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Adnan Menderes Gülbaş, eski belediye başkan adayı Mehmet Ali Çakır ve çok sayıda bayan katıldı.

            Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda konuşma yapan MHP Yozgat Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu, Türk kadının tarihteki ve Türk toplumunda ki yeri hakkında bilgiler verdi.

            Sarıoğlu; “Ülkemizin zor bir dönemden geçtiği bu günlerde kadınlar, milli ve manevi değerlere sahip çıkmalıdır. Değerlerimizi korumanın en iyi yolu kadınlara sahip çıkmaktan ve onların kıymetini bilmekten geçer. Bizler MHP’li kadınlar olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Dünden bugüne, toplumsal hayatta en büyük yük kadınlarımızın omzundadır” dedi.

            Sarıoğulu, konuşmasının devamında tüm kadınların dünya Kadınlar Günü’nü ve İstiklal Marşı’nın 90. yıldönümü nedeni ile de Mehmet Akif Ersoy’ u da saygıyla andıklarını belirterek; “Allah bir daha böyle şiirler yazdırmasın” temennisinde bulundu.

            Konuşmanın ardından sazlı MHP’li Asenalar çay partisinde gönüllerince eğlendi.

Editör: TE Bilişim