Ak Parti 2. sıra milletvekili adayı Dr. Ertuğrul Soysal, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Soysal’a Saraykent’ten yoğun ilgi olduğu belirtildi. Ak Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını ziyaret programları ile sürdürüyor. Adaylardan Dr. Ertuğrul Soysal’ın Saraykent ziyareti renkli ve yoğun bir programla gerçekleşti.

            İlçe halkının yoğun ilgisinden memnun olduğu gözlenen Ertuğrul Soysal, insanların gösterdiği teveccühe, TBMM çatısı altında daha çok çalışarak ve hizmet üreterek destek vereceklerini söyledi.

            Soysal, seçim çalışmaları çerçevesinde karşılaştıkları ilgili ve alakanın 12 Haziran öncesi moral ve motivasyon sağladığını sözlerine ekledi.

Başer çalışmaya devam ediyor

            AK Parti Milletvekili adayı Av. Yusuf Başer Seçim çalışmalarını köy köy gezerek sürdürüyor.

            AK Parti Yozgat milletvekili ve 3. sıra adayı Av. Yusuf Başer, 12 Haziran'da yapılacak milletvekilliliği genel Seçim çalışmalarını Yozgat'ın ilçelerinde ve köylerinde sürdürüyor.

Yerköy ve bağlı köyleri ziyaret eden AK Parti adayı Başer, burada köy sakinleri ile sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. AK Parti ile Türkiye'nin her alanda  büyük gelişmeler yaşadığını ifade eden Başer  "AK Parti iktidarı ile yıllardır yapılmayan hizmetler Türkiye’nin en ücra köşelerine kadar yapıldı. Yıllarca Yozgatlılar olarak Kara tren gelmez mi olan türkülerini söylüyorduk artık bitti. Çünkü kara tren değil, hızlı tren geldi. Ziyaretlerimiz sırasında halkımızın göstermiş olduğu teveccühe layık adaylar olacağınız. İnşallah 12 Haziran günü halkımız en iyi kararı verecektir " dedi.

            17 Mayısta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Yozgat’a geleceğini ifade eden Başer, tüm halkı Cumhuriyet Meydanında yapılacak mitinge davet etti.

            Bugün Sorgun ve köylerini ziyaret edecek olan Başer, bugün Akdağmadeni ve köyleri yarın ise Yozgat merkezde esnaf ziyaretlerinde bulanacağı bildirildi.

Editör: TE Bilişim