AK Parti Yozgat İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine Sibel Yıldırım atandı.
     AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Kadın Kolları Başkanlığına Sibel Yıldırım'ın atandığını belirtip, atama yazısını teslim etti.
     Kadın Kolları Başkanlığına atanan Yıldırım burada yaptığı açıklamada, 11 Haziran Cuma günü AK Parti Genel Merkezinden yetkisini alarak, Yozgat İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine başladığını söyledi.
     Sibel Yıldırım, Türk kadınının ülke içerisinde ve dünya çapında saygın bir konuma gelmesi için her türlü söylemi dile getiren ve yasal zemini hazırlayan büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Atatürk'ün gösterdiği aydınlık yolda yürüyeceklerini belirtti.
     Yıldırım, ''Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi, kadınlarımızın siyasi, sosyal ve ekonomik hayatın içinde etkin biçimde yer almasını isteyen ve bunun için tüm engelleri kaldırmaya çalışan kadın kolları olarak çalışacağız'' dedi.
     Yozgat'ın hayallerdeki güzelliğe kalkınmışlığa ulaşabilmesi için kadınların da elini taşın altına koyması gerektiğini kaydeden Yıldırım, kadınların bu yüce görevi yerine getirirken asli görevleri olan anneliği ihmal etmemeyi de başaracaklarını ifade etti.
Editör: TE Bilişim