“Yozgat’ta heyecan her zamankinden fazla. Bu heyecan bize güç veriyor, enerji katıyor. Bu güç ve destekle bize boş durma vakti değil. Her şeye rağmen dimdik ayakta seçim çalışmalarına devam ediyorum” dedi. 

AK Parti 1’inci sıra Yozgat Milletvekili adayı Abdulkadir Akgül, seçim ziyaretleri çerçevesinde İleri Gazetesi’nin misafiri oldu. Beraberinde İl Başkanı Harun Lekesiz ve bir grup partili ile gerçekleştirdiği ziyarette Akgül’e, Genel Koordinatörümüz Erhan Kayhan, Genel Yayın Yönetmenimiz Yasin Nazım Kayhan ve Yazıişleri Müdürümüz Tarık Yılmaz ev sahipliği yaptı. 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Akgül, bir süredir aşırı yoğunluk ve mevsim şartlarından dolayı sağlık problemi yaşadığını belirterek; “Şükürler olsun kısa sürede dinlenme ve ilaç takviyeleri ile ayağa kalkıp seçim çalışmalarına başladık” dedi. 

Başta seçim bölgesi Sarıkaya olmak üzere Yozgat’ın her ilçesi, köyü ve kentinde yoğun bir ilgi ile karşılandıklarını ifade eden Akgül, bu ilgili ve desteğin seçim çalışmalarında güç verdiğini söyledi. 

Yozgat’ta 7 Haziran seçimleri öncesinde her zamankinden daha çok destek ve heyecan oluştuğunu iddia eden Akgül, şunları söyledi: 

“AK Parti’ye olan inanç, hizmet beklentisi Yozgat’ta da desteğin artarak devam etmesine neden oluyor. Bu gün seçim çalışmaları çerçevesinde her haneye konuk oluyor, her iş yerine uğruyor, tarlasında çalışan Mehmet amcadan evinde ekmek yapan Hatice nineye kadar insanlarımızla bir araya gelmeye hasbıhal etmeye gayret ediyoruz. Samimiyetimize vatandaş samimiyeti ile karşılık buluyoruz. Bu samimiyetin sandıkta 7 Haziran’da büyük oranda destek olarak yansıyacağına olan inancımız sağlamdır” diye konuştu. 

Akgül, daha önce açıkladığı ‘4-0 hayal değil’ söylemine bir kez daha sahip çıkarak; “Yozgat’ta 4-0 olmaması için hiçbir engel yok. Ortaya çıkan sinerji, heyecan ve destek inşallah 7 Haziran seçimlerinde 4-0 olarak sandıklara yansıyacaktır” ifadelerine yer verdi. 

Editör: TE Bilişim