Sağlık Bakanlığı Başdanışmanı Derviş Burak Binici, il başkanı Harun Lekesiz’in de katıldığı basın bir basın toplantısı ile Yozgat’tan 25’inci dönem milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 
Gün içerisinde gazetemize de nezaket ziyaretinde bulunan Binici, gazetemiz genel  koordinatörü Erhan Kayhan’ın konuğu oldu. 
Sağlık bakanlığı baş danışmanlığı başta olmak üzere çeşitli kademelerde hizmetlerde bulunduğunu kaydeden Binici; “Şimdi siyaset ile insanlar hizmet etmeyi şeref ve onur bilerek bu gün AK Parti’den Yozgat milletvekili aday adayı oldum” dedi. 
Bizler, Sultan Alparslan'ın, Sultan Kılıçarslan'ın, Nurettin Zengi'nin, Şarkın Sevgili Sultanı Selahattin Eyyubi'nin, Sultan Fatih'in, Yavuz Selim'in, Sultan Süleyman'ın, Gazi Mustafa Kemal'in ve onların ordularındaki kahraman neferlerin torunlarıyız.
Elbette bugün buradan, nurlarıyla geleceğimizi, ışıklarıyla yolumuzu aydınlatan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi, Allah'ın selamıyla, rahmetiyle, bereketiyle selamlıyorum. Onlara minnet hissiyatımızı ifade etmekte kelimeler gerçekten kifayetsiz kalıyor. Mehmet Akif'in şu muhteşem dizeleriyle tüm şehitlerimize buradan bir kez daha sesleniyor ve diyorum ki: Asım'ın nesli diyordum ya, nesilmiş gerçek, işte çiğnetmedi nâmûsunu çiğnetmeyecek.Şüheda gövdesi, bir baksana, dağlar taşlar, o rüku olmasa dünyada eğilmez başlar. Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, bir hilal uğruna ya rab, ne güneşler batıyor. ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker! Gökten.
Ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi. sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın, 'gömelim gel seni tarihe' desem sığmazsın. Sen ki, asara gömülsen taşacaksın, heyhat. Sana gelmez bu ufuklar, seni almaz bu cihan. Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber, sana ağuşunu açmış duruyor peygamber...
Tüm şehitlerimizle birlikte, gazilerimizle birlikte, onların eli öpülesi annelerini, onların eli öpülesi babalarını da buradan selamlıyorum. Yaşlılarımız, dün ile bugün arasında köprü vazifesi gören, geçmişte elde ettikleri tecrübelerle, bilgi ve birikimlerle geleceğimize ışık tutan meşaleler gibidirler. Bu bakımdan, genç nesillerimizden, sadece yılın belli günlerinde değil, yılın tamamında yaşlılarımıza hürmet göstermelerini, onlardan ilgiyi esirgememelerini özellikle rica ediyorum. Sizlere hizmet için atmış olduğum bu adımın memleketimiz ve milletimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, sizlerden desteğinizi, yardımlarınızı her şeyden daha değerli dualarınızı bekliyor, şahsıma göstermiş olduğunuz ilgi, alaka ve teveccühe canı gönülden teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilişim