İl Başkanlığı’nda görev değişiminin ardından başlayan nezaket ve iadeyi ziyaretlere çıkan AK Parti İl teşkilatı dünde boş durmadı.

            Genel seçimlerde AK Parti’den aday adaylığını açıklamak için İl Başkanlığından istifa eden Yusuf Başer’in ardından İl  Başkanlığına Seçilen Avukat  Fahri Açıkgöz, ziyaretlere devam ediyor.

            AK Parti İl Teşkilatı ile birlikte ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Teşkilatını ziyaret eden Başkan Açıkgöz, burada CHP yeni İl Başkanı Onur Kaytan’ı da tebrik etti.

            Açıkgöz; “Öncelikle ziyaretimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz.

            Yeni seçilmemiz nedeni ile hem tanışmak hem de Yozgat menfaatleri doğrultusunda birlik ve beraberliğimizi sağlamak amacı ile burada bulunmaktayız” dedi.

            İki teşkilat arasında hoş sohbetlerin geçtiği görüşmenin ardından Açıkgöz ve il teşkilatı Ziraat Odası’na iadeyi ziyarette bulundu. 

            Ziraat Odası ziyaretinin ardından Vergi Haftası ve aynı zamanda da nezaket ziyareti için İl Defterdarlığı’nı ziyaret eden Ak Parti il Teşkilatı İl Defterdarı Mustafa Işık’ı makamında ziyaret etti.

            Vergi Haftası ve tanışma amaçlı ziyarette bulunduklarını ifade eden Açıkgöz’e yeni görevinde başarılar dileyen Işık,” Bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.

            Son olarak Serbest Mali Müşavirler Odası (SMMO) Başkanı Mehmet Doğan’ı ziyaret eden Açıkgöz, 1 Mart Muhasebeciler Gününü kutladılar.

Editör: TE Bilişim