Genel Seçimlerin yapılmasına 3 gün kala siyasi partilerin ilçelerdeki mitingleri de başladı.

     Sorgun ilçesinde ilk mitingi AK Parti gerçekleştirdi.

     Belediye Meydanı'ndaki mitinge AK Parti Yozgat Milletvekili adayları Bekir Bozdağ, Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, Abdulkadir Akgül, Yozgat AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek katıldı, adaylar birer konuşma yaptı.

     AK Parti Yozgat Milletvekili ve adayı Bekir Bozdağ, AK Parti hükümetleri döneminde hem Türkiye'nin hem de Yozgat'ın eksikliklerinin giderilip, yeni yatırım ve hizmetler yaparak, halkın daha rahat ve refah içerisinde yaşamasına yönelik çalışmaların gerçekleştirildiğini bildirdi.

AK PARTİ

AKDAĞMADENİ

MİTİNG YAPTI

            AK Parti milletvekili adayları Akdağmadeni ilçesinde miting yaptı.

     AK Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat milletvekili adayı Bekir Bozdağ, Saat Kulesi önünde düzenlenen mitingte, AK Parti İktidarının 8,5 yılda yaptığı çalışmaları anlattı.

     Türkiye'nin bölünmüş yollarla, AK Parti iktidarı sayesinde tanıştığını ifade eden Bozdağ, 12 Hazirandan sonra Akdağmadeni için sıcak asfalt ve beton asfalt yapılacağı müjdesini verdi.

     Bozdağ, Akdağmadeni'nde eğitim alanında fiziki hiçbir sorunun kalmadığını belirterek, okulların birçoğunun inşa edildiğini, öğrenci yurtlarının açıldığını kaydetti.

     Devlet Hastanesinde her hastalığın bir uzman doktoru bulunduğunu anlatan Bozdağ, ''Yeni hastane yapılıyor. Yeni yapılan hastanede tek kişilik odalar, refakatçi odası, televizyonlu, buz dolabı olacak'' dedi.

     mitinge Yozgat milletvekili Osman Coşkun, Belediye Başkanı Suphi Daştan, İl Genel Meclis Başkanı Ayhan Can, milletvekili adayı Ertuğrul Soysal, AK Parti Akdağmadeni İlçe Başkanı Adem Darımla da birer konuşma yaptılar.


Editör: TE Bilişim