AK Parti’de partide görev almış eski ve yeni isimlerin katılımı ile istişare toplantısı düzenlendi.

Grand Ser Otel’de dün saat 18.00’de başlayan toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Milletvekilleri Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, eski milletvekili Mehmet Çiçek, İl Başkanı Harun Lekesiz, İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Şahbaz, Eski İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can ve çok sayıda yönetici katıldı. 
Bozdağ, salona girişinde partililerle tek tek tokalaşıp, selamlaştı. 
Yemek öncesi açılış konuşması yapan İl Başkanı Harun Lekesiz, birlik ve beraberlik üzerine kurguladığı konuşmasına 7 Haziran hatırlatması yaparak başladı. 
Lekesiz şöyle konuştu: “7 Haziran’da bir seçim gerçekleştirdik, hep beraber omuz omuza mücadele verdik. Fakat tek başına güçlü bir iktidar ve hükümet yapısı kurmak için gerekli destek çıkmadı. Ve erken bir seçim kararı aldık. 
Bizim hükümet kurup kurmamamız çok da önemli değil. Bu ülkenin istikrarı için, yarınları için geleceğimizin için ülkemizin güvene ve huzura ihtiyacı var.

Bu münasebetle ülkenin istikrara çok ihtiyacı var.

İstikrarın, güvenin, huzurun yeniden sağlanması üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek zorundayız. Bu fırsatı iyi değerlendirmek adına bu gün yeniden 2002 yılı ruhu ile tekrar omuz omuza kutlu bir zafere doğru yürüyeceğiz.”
Lekesiz’in konuşmalarının ardından basına kapalı devam eden toplantıda karşılıklı parti içi istişare yapıldığı bildirildi.

Editör: TE Bilişim