Ak Parti İl Başkanı Avukat Fahri Açıkgöz, parti içindeki tüm teşkilatların; birlik, beraberlik ve kardeşlik dayanışması içerisinde olduğunu belirterek; “Bu birliktelik Yozgat’ın menfaatine olacak, hizmet doğuracak bir birliktelik” dedi.

                Ak Parti İl Başkanı Avukat Fahri Açıkgöz, İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen, Kadın Kolları Başkanı Hülya Sarıaslan İl Genel Meclis Üyesi Halil Türkmenve bazı parti üyeleri İleri Gazetesi’ni ziyaret ettiler. Gazetemiz Editörü Tarık Yılmaz’ın’ın ev sahipliğini yaptığı ziyarette açıklamada bulunan Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can’ın başkanlık görevine seçilmiş olmasından ötürü basın kuruluşlarını ziyaret ettiklerini söyledi.

                Meclis başkanının Ak Parti’den olmasının ve muhalefeti-iktidarı tüm meclis üyelerinin desteğini almasının Yozgat adına oldukça önemli olduğunu söyleyen Açıkgöz; “İl Genel Meclisi’nin Ak Parti’den seçilmiş olması, muhalefet desteği ile seçilmiş olması bizim için oldukça önemli. Siyasetin, Yozgat menfaatli siyasetin gereği de bu olmalı. Yozgat’taki tüm siyasi partilerin amacı Yozgat’a en iyi şekilde hizmet etmektir. Bu amaçla hareketle Meclis Başkanımız Ayhan Bey’le uyum için çalışarak hizmet noktasında elimizden geleni yapacağız” dedi.

                İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can da desteklerinden ötürü tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

                Meclis başkanlığında ikinci dönemi olduğunu ve görevinin çok daha bilincinde olacağını ifade eden Can; “Yozgat’a hizmet noktasında ikinci dönem daha faydalı geçecek. Partimin desteğini görmek, bu desteğin mecliste muhalefetten de gelmiş olması Yozgat’a hizmet etmek adına gücümü ve kendime güvenimi daha da artırıyor” dedi.

                Gazetemiz Editörü Tarık Yılmaz da Yozgat’ta pozitif siyasetin özlenen ve beklenen bir tablo olduğunu belirterek, kentin gelişim adına atılacak her olumlu adımın ayrım gözetmeksizin destekçisi olmaya devam edeceklerini belirterek, Can’a görevinde başarılar diledi, tebrik etti.

Editör: TE Bilişim