Ak Partili Kadın Kolları Teşkilatı 8 Mart Dünya Kadın Kolları münasebetiyle Rehabilitasyon Merkezi, Bozok Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesini ile Yozgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret etti.

            Kadınların ''8 Mart Dünya Kadınlar Gününü'' kutlayan heyet, yanlarında getirdikleri karanfilleri dağıttı.

            Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz’ün eşi Makbule Açıkgöz’ün de katıldığı ziyaret programıyla ilgili yapılan açıklamada; “Toplumun temeli aileye ailenin temeline kadınların varlığına bağlıdır. Gelişmiş toplumların arka planına baktığımızda aileyi huzurlu bir şekilde idare etmesini bilen kadınları görmekteyiz. Bütün fedakarlığı ile ailenin temel taşı olan kadınlarımız huzurlu, mutlu, geleceğinden emin fertler yetiştirmek için olağan üstü gayret göstermektedir.

            Kadınlarımızın sorunlarını ve bunların çözümü konusundaki taleplere en büyük desteği daima partimiz vermiştir. Bu sebeple Ak Parti olarak kadınlarımızın siyasete geniş ve faal bir şekilde katılımını siyasetteki konumlarını sürekli yükselterek ve güçlendirmeye çalışmalarını siyasette artan gücümüz karar alma ve uygulama mekanizmalarındaki etkinliğimizi de beraberinde getireceği kanaatindeyiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bütün kadınlarımızın dünya kadınlar gününü Yozgat Ak Parti Kadın Kolları olarak kutluyoruz”

Editör: TE Bilişim