Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Milletvekili adayları düzenlenen törenle tanıtıldı. Adaylarla birlikte 35 aday adayı için plaket hazırlatan Ak Parti’nin tanıtım töreninde yapılan konuşmaların merkezinde 4-0 iddiası yer aldı. 12 Haziran günü Yozgat’ta sandıklardan 4-0’la Ak Parti’nin birinci çıkacağı vurgulandı.

Ak Parti, Yozgat milletvekili adaylarını Yimpaş AVM Konferans Salonu’nda düzenlediği bir programla dün tanıttı. Saat 14:30’daki aday tanıtım töreninde Ak Parti’liler gövde gösterisi yaptı.

                Tanıtım törenine Ak Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Milletvekili Mehmet Çiçek, Osman Coşkun, Abdulkadir Akgül, Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Belediye Başkanı Yusuf Başer, milletvekili adayları Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, bazı milletvekili aday adayları, belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

                Tanıtım töreninin açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, yaklaşan seçimler öncesi Ak Parti’nin Yozgat’ta her zamankiden daha güçlü olduğunu söyledi. Açıkgöz, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AK YILLAR HİZMET GETİRDİ

                Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, konuşmasında demokrasilerde seçimlerin önemli olduğunu belirterek, iktidarın olduğu gibi muhalefetin de muhalefetlik görevini yapıp yapmama noktasında seçmenine hesap vermek zorunda olduğunu söyledi.

nHaberi 3’te

Baştarafı 1’de Ak Partili 8 buçuk yıldan 9’uncu yıla doğru gidildiği bir süreçte Türkiye’nin dört bir tarafında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve çalışma arkadaşlarının eserlerinin, hizmetlerinin ortaya çıktığını ifade eden Bozdağ, adaylık sürecine değindiği konuşmasında; “Bütün yerlerde adayların belirlenmesinin ardından istifalar oldu ama Yozgat’ta Ak Parti güç topladı. Bu gün tüm aday adayları buradalar, birler, beraberler” dedi.

                Bu seçim aday gösterilmeyen Milletvekili Mehmet Çiçek için ‘Benim siyaset öğretmenim’ diyen Bozdağ, aday gösterilmeyen Milletvekili Osman Coşkun’a da hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

                Ak Parti hizmetlerinden de bahseden Bozdağ, Türkiye’de olduğu gibi Yozgat’ta da Ak Parti’li yılların hizmetle ve dolu dolu geçtiğinin görüldüğünü ifade etti.

YOZGAT 4-0 AK PARTİ’NİN OLACAK

                12 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı gösterilmeyen Milletvekili Mehmet Çiçek de konuşmasında, milletvekili olmamasına rağmen her zaman Yozgatlı’nın hizmetinde olacağı sözünü yeniledi.

                Seçimle ilgili 4-0’lık iddiayı da yenileyen Çiçek; “Yozgat’a hizmeti aşk ve şevkle devam ettireceğim.

                Bu güne kadar şerefle taşıdığım bu unvanı 12 Haziran’da devredeceğim. 12 Haziran sonrasında yüzde 78’le evet diyen Yozgat seçmeninin 4-0’la Ak Parti’yi hak ettiği yere taşıyacağına inanıyorum” dedi.

ANKARA’DA YOZGAT’IN AVUKATI OLACAĞIM

                Ak Parti’den bu dönem milletvekili adayı olarak listeye giren Avukat Yusuf Başer konuşmasında 12 Haziran seçimlerinde kendisini aday gösteren, güvenen, destekleyen iradeye teşekkür etti.

                Partinin kurucu milletvekillerinden Mehmet Çiçek ve Osman Coşkun’a başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür eden Başer, Yozgat’ın ve Yozgatlı’nın Ankara’daki temsilcisi olma sözü verdi.

                Başer; “22 yıl Yozgat’ta müvekkillerin avukatı oldum, eğer 12 Haziran seçimlerin Yozgatlı bana ruhsat verirse Ankara’daki avukatınız olacağım” diye konuştu.

AK PARTİ HİZMET ÜRETTİ

                Ak Parti’nin yeni milletvekili adaylarından Dr. Ertuğrul Soysal; “Ben nasırlı ellerin alın terini toprağa döken insanımın sesi olmak, hizmet için aday oldum” dedi.

                Eskiden günümüze kalan herhangi bir eser yokken Ak Parti döneminde önemli eserlerin inşa edildiğini söyleyen Soysal, hükümetin sağlık politikalarına da değindi.

                Ak Parti’nin hizmet partisi olduğunu ifade eden Sosyal, hizmet ağını devam ettirmek adına milletvekili adayı olduğunu sözlerine ekledi.

VEKİLKEN ÇALIŞTIM, ŞİMDİ DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIM

                Ak Parti Yozgat Milletvekili Osman Coşkun, Kutlu Doğum gibi önemli bir haftada önemli bir organizasyonu yerine getirmiş olmanın mutluluğu ve huzurunu yaşadığını söyledi.

                Peygamber Efendimizin hayatından örnekler veren Coşkun, hizmet amacı ile 4 yıl önce çıktıkları yolda her zaman en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi.

                “12 Haziran’a kadar vekaletimizin gereğini yerine getirmeye çalışacağım. Ama bu tarihten sonra daha çok çalışacağım” diyen Coşkun; “Biz de aday arkadaşlarımızın milletvekili olması için çalışacağız. İnşallah 12 Haziran’dan sonra da hizmet etmeye çalışacağız” diye konuştu.

VEKİLLİKLE İLÇE BAŞKANLIĞI ARASINDA FARK YOK

                Ak Parti’nin 4. sıra milletvekili adayı Abdulkadir Akgül, milletvekilliği ile partinin ilçe başkanı olması arasında herhangi bir farkın olmadığını belirterek, her türlü hizmete hazır olduğunun mesajını verdi.

                4 yıl önceki seçimlerde 3. sıradan aday olduğunda endişe duyduğunu fakat bu gün 4. sıradan aday olmasına rağmen herhangi bir endişesinin bulunmadığını söyleyen Akgül; “Allah nasip eder, Yozgatlı takdir ederse 4 yıl daha görev sürem olursa bunu Yozgat’a en iyi şekilde hizmet ederek harcayacağım” diye konuştu.

                Yapılan konuşmaların ardından milletvekili adayları ve aday adayları tek tek kürsüye davet edilerek, plaket verildi.

Editör: TE Bilişim