Yozgat süper Amatör liginde şampiyon olarak bu sezon Bölgesel Amatör Ligine yükselmek isteyen Boğazlıyan Şekerspor’da ligin ikinci haftasında deplasmanda alınan SHÇEK galibiyetinin ardından hafta içi mesaisi ile birlikte baya hareketli dakikalar ve günler yaşanmaya başlandı.
Bu hareketlenmenin sebebi neydi? Boğazlıyan Şekerspor’un gündemini meşgul eden konular nelerdi?
Boğazlıyan Şekerspor’da alınan SHÇEK galibiyetine rağmen Şekerspor’un tecrübeli hocası Doğan Ayyıldız yönetimden takviye istedi. Pazartesi günü Kayseri’ye giden Teknik Direktör Doğan Ayyıldız burada Boğazlıyan Şekerspor yönetimi ve Onursal Başkan Hüseyin Akay’ında katıldığı toplantıda raporunu yönetime sundu.
Teknik Direktör Doğan Ayyıldız’ın raporunu yönetime sunması ve fikirlerini söylemesinin ardından kolları sıvayan Boğazlıyan Şekerspor yönetimi çalışmalarına hemen başladı ve aradan tam 1 saat geçmişken yönetim yaptığı açıklama ile Boğazlıyan Şekerspor’un eski oyuncusu sağ bek Zafer Çiçek ile anlaştıklarını ve sözleşme imzaladıklarını duyurdu.
Bu duyurunun ardından yaşadığım telefon trafiğinin ardından çok sağlam kaynaklardan aldığım bilgilere göre yönetim Kayseri Şekerspor’dan 2 tane ve geçen sezon Ankaragücü’nden transfer ettiği ve devre arasında BAL ligine gönderdiği Samet Gökdemir ile görüştüklerini ve prensip anlaşmasına vardıkları bilgilerini öğrendim.

Yapılan toplantı da sadece gündem transfer değildi. Yönetimle takım arasında köprüyü oluşturacak olan futbol şube sorumluluğuna kimin getirileceği gündeme gelmişti ve bu görev için 5 kişinin ismi geçiyordu.
Yapılan toplantı sonunda kulüpte ikinci başkan olmasına rağmen takımın her maçında futbolcuların yanında olan ve onlarla bire bir ilgilenen eski Kayserispor’un futbolcusu ve tecrübeli yönetici Taner Özçelik bu göreve layık görüldü.
Boğazlıyan Şekerspor’da yaşanan bu hareketli saatleri bende yakından takip ettim ve bana göre şuanda Şekerspor yönetimi çok akıllıca işler yaparak bu toplantıda şampiyonluğa oynayan takıma katkı sağlayacak alınması gereken en doğru kararları aldıklarını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
Özellikle takıma yapılacak takviye konusunda sağ bek olarak takıma geri kazandırılan Zafer Çiçek çok isabetli bir transfer olurken şuanda görüşme halinde olunan Kayseri Şekerspor’da isimleri sır gibi saklanan iki tecrübeli oyuncu ve devre arasında BAL ligine giden Samet Gökdemir’in takıma kazandırılması durumunda taraftarların sahada izlemeye doyamayacakları bir Boğazlıyan Şekerspor’u ortaya çıkaracaklar.
Boğazlıyan Şekerspor’un Futbol Şube Sorumluluğuna getirilen Taner Özçelik başkanımı da buradan tebrik ederken Şekerspor yönetimi bu mevkii ye getirilebilecek en mükemmel bir isimde karar kıldı. Şuanda Boğazlıyan Şekerspor’da alınan SHÇEK galibiyetinin ardından her şey yolunda gidiyor ve takımın BAL ligine çıkabilmesi adına bütün imkanlar seferber edilmiş durumda bende buradan Boğazlıyan Şekerspor yönetimini tebrik ederim bir profesyonellik örneği gösteriyorlar yaptıkları hamlelerle inşallah hedefledikleri şampiyonluğa ulaşırlar ve BAL ligine yükselirler…