Amerika Birleşik Devletleri, Massachusetts eyaletinde bulunan Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi, Yüz Estetik Cerrahisi ve Yüz Sinir Merkezi’nde ilgili kurs ve aldığı eğitimlerle bilgi ve tecrübelerini arttıran ve kendisini bu alanda daha da geliştiren;  Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Zeliha Kapusuz Gencer,  yüz estetik cerrahisi ve ilgili uygulamaların başarı ile yapıldığını belirtti.
Estetik cerrahisi için bölge halkının başka merkezlere gitmesine gerek kalmadığını ifade eden Gencer, özellikle kaş kaldırma, göz kapağı estetiği, yüz germe, estetik burun ameliyatı, boyun germe, kepçe kulak operasyonları, dolgu, estetik amaçlı botox uygulamaları, yüz felci geçirmiş olan hastalarda yüzün yeniden şekillendirilmesi ve sinir transferi gibi uygulamaları başarılı bir şekilde yapmakta olduklarını belirtti.  
Gencer; “Gençleşmek ya da daha güzel görünmek isteyen tüm bölge halkının üniversitemiz hastanesine başvurabileceklerini belirtti. Modern tıbbın bütün imkanları kullanılarak, uygun ekip ve yetişmiş elemanlarımızla bu tür operasyonları Yozgat’ta başarıyla gerçekleştirebiliyoruz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim