Teknik direktör Feridun Dündar gözetiminde Sorgun İlçe Stadı’nda çalışmalarını sürdüren sarı siyahlı ekipte Merzifonspor’u yenerek hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyor.
Sorgun Belediyespor teknik direktörü Feridun Dündar, üniversite sınavı nedeniyle Salı günü oynayacakları Merzifonspor maçında taraftarlarının da desteğini arkalarına alarak galip gelmek istediklerini söyledi. Merzifonspor’un geçen hafta ilk iki takım arasına kalma mücadelesi veren Çaraşambaspor’u yendiğini hatırlatan Dündar, ‘’Bizim için kolay maç yok. Merzifon maçı da zor geçecek ama biz bu maçı kazanacağız. Merzifon takımı iyi bir ekip güzel bir kadrosu var ve ne zaman ne yapacakları belli olmayan bir takım. Ama biz Sorgun Belediyespor olarak bunun üstesinden gelecek bir ekibiz. Şuanda ligde önemli bir avantaj yakaladık bu avantajımızı sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Ligin bitimine 4 hafta kala bir kaza yaşamak istemiyoruz bu nedenle de işi sıkı tutuyoruz’’ dedi.
Final haftalarına girdiklerini artık bütün maçların kendileri için final havasında geçeceğine vurgu yapan Sorgun Belediyespor teknik patronu Feridun Dündar, ‘’Bu final haftalarını iyi değerlendirip rehavete kapılmadan kalan maçlarımızı almak durumundayız. Kalan maçlarımızı aldığımız taktirde rakiplerimizin ne yaptığı bizi o kadar fazla ilgilendirmeyecektir. Yeterki biz maçlarımızı kazanalım. Sezon sonunda ilk hedefimiz olan ilk iki sırayı girmeyi başaracağız. Önemli bir avantaj yakaladık ve bunu sonuna kadar götüreceğiz. Birinci hedefimize ulaştıktan sonra ikinci hedefimiz ise Play-Off’ta eşleşeceğimiz rakibimizi eleyerek Spor Toto Üçüncü Ligi’ne yükselmek. Bunu başaracak güce ve takıma sahibiz. Allah yardımcımız bolsun inşallah taraftarlarımızın da desteği ile bunu başaracağız’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim