Kırmızı siyahlı ekip, bugün yapacağı son antrenman sonrasında üç gün süreyle izin kullandıktan sonra ikinci etap çalışmaları için hafta başında tekrar Yozgat'ta toplanacak. Teknik direktör Galip Gündoğdu, takımının ilk etap kamp çalışmalarıyla ilgili değerlendirmesini ve taleplerini yönetime rapor halinde sunacak.
Kırmızı siyahlı ekibin teknik direktörü Galip Gündoğdu, Yozgat'ta gerçekleştirilen ilk etap kampın verimli geçtiğini belirterek, futbolcuları tanımaya çalıştığını bildirdi. Gündoğdu, geçen sezon kadroda bulunan futbolcuların tamamına yakınının kiralık olması nedeniyle yeni sezon için yeni bir ekip oluşturmaya çalıştıklarını hatırlattı. Gündoğdu, ''Hedefli bir takım oluşturma gayreti içerisindeyiz. Yönetim kurulumuz kadroya en iyi futbolcuları dahil edebilmek için yoğun bir çalışma dönemini geçirdi. Oluşturulan kadro ile ilk etap çalışmalarına başladık ve bu çalışmaların da sonuna geldik. 30 kişiyle başladığımız ilk etap kamp çalışmalarımızı 26 futbolcuyla tamamlıyoruz'' dedi.
Bu futbolculardan bazılarının daha gönderileceğini, eksik bölgelere ise takviye yapılacağının altını çizen teknik direktör Galip Gündoğdu, takımın ikinci etap kamp çalışmalarında daha iyi noktalara getirileceğini bildirdi. Gündoğdu, kadronun biran önce netleşip, transferin tamamlanmasını istediklerini, böylece hazırlıklarını daha verimli geçeceğini, bu yönde de çalışmaların sürdüğünü sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim