Vatandaşların mağdur olmadan ve zaman kaybeden sağlı hizmetlerinden yararlanmasını amaçlayan MHRS hastane randevu sistemi ile birlikte, bu alanda ciddi bir fayda sağlanmış durumda. Bu faydadan Yozgatlılar da yeterince istifade ediyor. 
Öyle ki vatandaşlar bu randevu sistemi ile birlikte hastanelere zamanında giderek beklemeden tedavi olabiliyor.
HASTANE RANDEVU ALMA

Sağlık alanındaki bu imkan doğrultusunda tüm vatandaşların bu hizmeti sağlanmıştır. Öyle ki sadece acil durumları kapsamayan bu randevu sisteminden, hastaneye gidecek olan tüm vatandaşların yararlanması gerekmektedir. Üstelik sadece devlete bağlı kurumlarda değil, diğer özel hastanelerin de kendi bünyesinde oluşturduğu bir randevu sistemi bulunmaktadır. MHRS hastane randevu için iki seçenek bulunmaktadır. Vatandaşlar bu iki seçenekten birisini tercih ederek randevu alması yeterli olacaktır.
SSK hastane randevu konusunda MHRS girişi yapılması gerekmektedir. Online bu portaldan yararlanmak için ilk olarak üye olunması gerekmektedir. Üyelik bilgilerinin sisteme girilmesi ile birlikte, randevu alma ekranına ulaşabilirsiniz. Bu bölümden MHRS hastane randevu alma işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Üstelik herhangi bir yanlış yaptığınızda geriye gelebilir ya da aldığınız randevuyu iptal edebilirsiniz. Bu bakımdan MHRS üzerinden istediğiniz şekilde randevu işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
MHRS hastane randevu için diğer bir seçenek de Alo 182'dir. Alo 182 tüm operatörler tarafından desteklenen bir numaradır ve tüm telefonlar üzerinden erişim sağlanabilmektedir. Bu bakımdan istenildiği zaman telefon üzerinden iletişime geçerek bu hizmetten yararlanabilirsiniz. Bu numarayı aradığınızda, çağrı merkezi temsilcisi aracılığı ile randevunuzu kolayca alabilirsiniz. Randevu değiştirme ya da randevu iptal etme konusunda da bu numaradan yardım almanız mümkündür.
Tüm bu bilgiler doğrultusunda MHRS hastane randevu almak için belirtilen adımların takip edilmesi yeterlidir. Bu imkandan yararlanmak ücretsiz olduğu gibi kişilerin doktor, hastane seçme imkanı da bu sistem üzerinden kullanılabilmektedir. Bu bakımdan özgür bir şekilde randevunuzu kullanabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim