Hastane diş hekimleri Gürkan Hafçı ve Mustafa Kurşun yaptıkları kanal tedavisi, hareketli-sabit protez, diş çekimi, dolgu, flor uygulama gibi işlemlerle diş polikliniğinde vatandaşların yüzünü güldürüyor.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca yaptığı açıklamada;

“Hasta memnuniyeti bizim için vazgeçilmez ilkemiz. Sağlık Bakanlığının bize sağladığı olanaklarla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çayıralan Devlet Hastanemiz de ağız ve diş sağlığı hizmetlerinde diş hekimlerimizin, hastane yönetiminin de destekleriyle atak yapmış durumda” dedi. 
Sevklerin azaldığı ilçede merkezde yapılan diş tedavilerinin burada yapılabildiğini kaydeden Kurca şunları söyledi: 
“Hastaların sevklerindeki azalma ile azalmış, merkezde yapılan çoğu diş işlemlerinin yapıldığı bir tedavi merkezi haline gelmiştir. Artık ilçe hastanelerimizde kanal tedavisi, hareketli-sabit protezlerin yapılması büyük bir başarıdır. Özellikle dikkat çekmek istediğimiz ve bu konuda birçok proje yaptığımız flor uygulamasıdır. Çocuklarda erken yaşlardan itibaren yapılan flor uygulamaları ileride oluşabilecek çürük yüzdesinin azalmasında son derece etkilidir. Sağlık ağızdan başlar, ağız ve diş sağlığımızı ihmal etmeyelim.”

Editör: TE Bilişim