Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin, yapımı planlanan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin kendi başına bir sağlık kompleksi olacağını söyledi. Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi önünde bulunan alanda planlanan proje hakkında İleri Gazetesi'ne açıklamada bulunan Şahin, merkezin 4 katlı modern bir bina ve sağlık donanımından oluşacağını kaydetti. 
Şahin,  Yozgat merkezde 40 ünit kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin 6 Nisan’da ihalesini  yapılarak yer  tahsisinin gerçekleştiğini açıkladı.  
Rehabilitasyon ve Bakım  Merkezi’nin önünde bulunan alanda  4 katlı modern bir ağız ve diş sağlığı merkezinin planladığını belirten Şahin, merkezle ilgili şu bilgileri aktardı: 
“Yozgat merkezde kapasitesi 40 ünit, yatırım programında 20 ünit görünüyor. İçerisinde ameliyathanesi de olacak bir ağız diş sağlığı merkezimizin 6 Nisan’da ihalesi yapıldı. Çok katlı bir bina olmayacak. Arka tarafta bulunan Rehabilitasyon binasını gölgelemeyecek. Dış cephesi cam kaplama olacak. İçerisinde şuanda mevcutta hali hazırda 30 ünitin bulunabileceği odası var.  Yani her diş ünit odasına bir koltuk koyacak şekilde planladık.  Bakanlığın projesi de şuanda bu şekilde. 20 tanesi aktif olarak hazır yapılacak, geriye kalan 10 tanesi de hazır olarak yapılacak ihtiyaç halinde bağlanacak. Onun haricinde ameliyathanesi de hazır olacak.”

Editör: TE Bilişim