BAKARA suresi 216. ayet.
"Hoşunuza gitmese de savaş üzerinize farz kılındı. Olur ki, hoşunuza gitmeyen bir şeyde sizin için hayır, yine olur ki hoşunuza giden bir şeyde de sizin için şer vardır. Allah bilir, siz bilmezsiniz."
Bugün geldiğimiz noktada ne kadar yerinde, güzel ve hakikat dolu bir söz olduğuna bir kez daha dilimiz ile ikrar, kalbimiz ile tasdik ettik. Amenna.
Dana dişi gibi ünlüler; kimi yurtdışı içinde, kimisi ise yurt dışında idi. Hepsini biliyoruz, biliyorduk. Bugün geldikleri noktaya baktığımızda hepsinin ağzında söyledikleri zaman  gurur duyduğumuz söz var:
ÜLKEM İLE GURUR DUYUYORUM. İşte bildiğiniz o ünlülerden sadece bir kaçı.
Tülin ŞAHİN:Ülkemle gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Hem bu süreci çok iyi yönetiyorlar hem de tüm dünyaya medikal desteklerinin yanı sıra sevgilerini ve iyi dileklerini gönderiyor. Ülkemizin her birimi bu salgın için canla, başla, bir bütün halinde mücadele ederek, tüm dünyaya örnek oluyor.”
Acun ILICALI: '‘Dünyanın birçok ülkesinde akşam belli bir saatten sonra sokağa çıkmak yasaklandı, bunun nedeni yağma olması.  Türkiye’de hiçbir zaman böyle bir şey olmadı. Ülkemle gurur duyuyorum."
İsveç Milli Takımı'nda forma giyen Erkan ZENGİN: "İsveç'te sağlıkla ilgili hiçbir şey yok. Orada ölsen daha iyi. Hastaneye almazlar şu an. Kuzenlerim de virüs oldu, hepsi evde kalıyor. Devletimizin uçak gönderdiğini gördüm ve ülkemle gurur duydum" dedi.
Dahamı?
Buna gerekte yok, lüzum da yok.
Zira bizler bu ülke ve insanı ile bu yaşımıza kadar her daim GURUR DUYDUK, duymaya da devam edeceğiz.
Lâkin sadece sağlıkta ki başarısı  ile değil...
Osmanlı ile gurur duyun.
Dedeleriniz ile gurur duyun...
Dünyaya adalet getiren kahramanları ile şeref duyun...
Sadece ülkemde değil dünyada beklenilen millet olduğu için şeref duyun...
Vatanın selameti için ölüme gülerek giden, ihtilal artıklarına papuç bırakmayan nice kahramanları ile gurur duyun...
"Bizi bir odaya kapayın ve bu aletleri bitinceye kadar da kapıları açmayın" diyecek kadar herşeyden vazgeçen vatan sevdalıları ile gurur duyun...
Kısacası, SADECE SAĞLIKTAKİ BAŞARILI ÇALIŞMALARI İLE GURUR DUYMAYIN.
HERŞEYİNİZ İLE...
DEDELERİNİZ VE GELECEĞİMİZ OLAN  GENÇLER İLE GURUR DUYUN...
Anlatın evlatlarınıza...
Anlatın torunlarınıza...
Anlatın yakaladığınız herkese...
Selam ve dua ile.