24 Kasım Öğretmenler Günü, yılda bir günde olsa özel kutlamalarla öğretmenlerimizi hatırlamış oluyoruz. Özel günlere karşı olsam da farkındalık oluşturma adına önemsiyorum. Bu kutsal mesleği severek Yaptım büyük bir gurur duyarak çalıştım. Pek çok anılarımız, eğitimde tecrübelerimiz oldu.
Hayata bugün yeniden başlasam yine ÖĞRETMEN Olmayı isterdim. Bu şerefli mesleği Gereği gibi icra edenlere selam olsun. Para için değil Onur için yapılması gerek bir meslektir. Emekli olduktan sonra da Eğitim'in içinde görev yapmaya devam ediyorum. Şerefle yaptığım bir meslektir. Tabi ki sıkıntıları var, sorunları halledilmemiş olsa da Öğretmenlik tercih edilebilecek en kutsal meslektir.
    Eğitim camiasında Sıkıntılar var. Bunları tartışmaktan öte Öğretmenler Günü üzerinde durmak istiyorum. Hiç olmazsa 24 Kasımlarda bir araya gelip birbirimizi kucaklayabilsek, sorunlarımızı dile getirip öğretmenlik mesleğini toplumda Öne çıkarabilsek. Eğitim ve öğretimin tüm sorunlarını- çözüm önerilerimizle  masaya yatırabilsek...
    Öğretmenler Günü bir iki basit törenlerden öte gidemiyor. Üzüntü duyduğum bir olay. Yazık mı desem, garip mi desem, acı bir gerçek mi desem!.. Bir ilde kaç ÖĞRETMEN olabilir ki: 200- 300;  24 Kasımlarda bir salonda bunları toplayıp kucaklaştırıp, yemekli toplantıda buluşturamaz mıyız? Başarılı ÖĞRETMEN ve öğrencileri ödüllendirip farkındalıkları paylaşamazlar mıyız? Neden Olmasın ki?
    Yüzlerce emekli öğretmenlerimiz var. Kendilerini terkedilmiş, unutulmuş hissediyorlar. Bir ÇOĞU sahipsiz, garip, hasta ve mahzun... Hiç olmazsa 24 Kasımlarda onları hatırlayıp ellerini öpsek, bir araya getirsek, yemek ikram etsek, dertlerini dinlesek nasıl olur? Çok iyi olur değil mi? Ne güne duruyoruz arkadaş Eğitim Vakfı'nı kuralım öğretmenimize , SORUNLARINA sahip çıkalım. Şu sendikalarımız?..
    Emekli öğretmenlerimizin yalnızlığı, sahipsizliği ve terkedilmişliği içimizi yakıyor. İçlerinde seçkin, başarılı ve dahi insanlar vardı. Bir anda onları unuttuk ve yalnızlığa ittik hayatın ezilmişliği içinde yapayalnız bıraktık. Eğitim'in içindeki meslektaşlarımız bile halını hatırını sormuyor bunların; vefasızlık değil mi bu? Onlar bizim de öğretmenlerimiz, Üzerimizde hakları var.
24 Kasım'lar da niye unutuyoruz bu emektarları arkadaş?..Bu kadar mı vefasızız biz?
GENÇLIK MERKEZINE TEŞEKKÜR EDERIZ
Unutulduk derken bir gurup gönüllü genç fidan 24 Kasım Öğretmenler Günü bizi ziyaret etti. Dedik ya aslında emekli olsak da biz çalışıyoruz topluma hizmet etmeye devam ediyoruz. 
    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yozgat Gençlik Merkezin den Spor Antrenörü Veysel Gezergün Yönetimi'nde bir gurup genç bizleri hanemizde ziyaret ettiler çok mutlu olduk. Gönüllü Gençlerle birlikte kalabalık ekiple dolaşan gençler Öğretmenler Günümüzü kutladılar, elbette mutlu olduk, unutulmamışız dedik, kendilerine teşekkür ederiz var olsunlar.
    Yozgat Gençlik Spor İl Müdürü Sayın Oğuzhan Güneşer'in ve Gençlik Müdürü Ali Sapmaz'ın selamını getirdiklerini ifade ettiler. Aleyküm selam müdürlerimize de teşekkür ederiz, nezaket göstermişler var olsunlar. 24 Kasım'lar da bile öğretmenlerimizi hatırlayamıyor sahip çıkamıyoruz bir araya getiremiyoruz sorunlarımızı tartışamıyoruz, birbirimize sahip çıkamıyoruz yazıklar olsun!..