TÜRK Ordusu Afrin'e "Zeytin Dalı" Harekatını başlattığı günden bugüne 32 Kahraman Mehmetçiğimizi şehit verdik; teröristler de 1369 çapulcusunu kaybetti. Şüphesiz ki hepsi insan, hepsi Allah'ın kulu. Ama biz vatanımızın güvenliği, ülkemizin işgal edilmemesi, bölge insanının zulüm görmemesi için mücadele ediyoruz.. Yani insanlık için oradayız. Bizim mücadelemiz insanlığın hayrınadır. Teröristlerin ki ise insanlığın zulmüne ve katline yöneliktir. Haç'la- Hilalin, Hak'la batılın kavgasıdır bu... Birisi kutsal onurlu bir mücadele ve vatan savunması, diğeri ise çapulcu sürülerinin istila ve sömürü hadisesidir.
Teröristlerin içlerinde Amerikalısı, İngilizi, Fransızı, Almanı, Rusu, Iraklısı, İranlısı ne ararsan var!.. Adama demezler mi: "ulan hain şerefsizler, sizin Suriye toprakların da işiniz ne?" Amacınız bölge insanını zenginliğini sömürmektir. Baskı ve zulümle milyonlarca Suriyeli'yi topraklarından- vatanından ettiniz.Bu zalimlik, Firavunluk değil midir? Sizler katil işgalci ve sömürgeci güçlersiniz!
Türkiye için de bir tehdit unsurusunuz, onun için katliniz vaciptir!..
Türk Ordusu Afrin de destan yazmaya devam ediyor, ancak şehitlerimiz var, yüreğimiz yanıyor içimizi ateş yakıp kül ediyor. Çok iyi biliyorum ki Afrin'e gidip şehit olmak isteyen milyonlarca kahramanımız var!.. Şehit olmak, şehadete ulaşmak her Türk insanı için şereftir, onurdur. Yüreğimiz yansa da analarımız ağlasa da biz vatan için can vermeye koşan kahraman bir neslin evlatlarıyız. Üzülmüyor değiliz, üzülüyor hatta televizyonlar başında onlar için ağlıyor göz yaşı döküyoruz. Rabbim hepsini korusun tırnaklarına dahi taş değdirmesin!..
Şehitlerimiz var, Afrin Kahramanları: 
Piyade Astsubay Üstçavuş Hasan Kuş (33) (Mersin-Anamur), Piyade Uzman Çavuş Burak Akalın (Samsun), Kara Pilot Üsteğmen Erdem Mut (Malatya) Uzman Erbaş Enes Sarıaslan(24) (Gaziantep), Uzman Çavuş Oğuzhan Ekiz (27) (Hatay-Ersin), Kurmay Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman (İzmir-Bornova), Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Şahin(Samsun), Uzman Onbaşı Hamza Karacaoğlu (26) (Giresun), Piyade Uzman Çavuş Serdar Ege (Eskişehir), Piyade Uzman Çavuş Koray Karaca (İstanbul-Kartal), Uzman Çavuş Halis Koca (27) (Adana), Piyade Uzman Çavuş Ali Akdoğan İzmir. Allah hepsine rahmet eylesin, Mekanları Cennet olsun. Helikopter şehitleri ile beraber Afrin şehitleri 32 oldu. 32 Kahraman!..
Biz Türk ordusuna, Türk devletine güveniyoruz, safımız belli, Hz. İbrahimin ateşine su taşıyan serçe misali Türk ordusundan, Türk Milletinden yana tarafız. Anamız bizi bu günler için doğurdu, vatan bizim için kutsaldır, vatan için can verilir, kan dökülür. Hak için, adalet için insanlık için yollardayız, gerisini zalimler işgalciler düşünsün. Abuk -sabuk konuşanlar bizden yana değildir, şehitlerden yana hiç değildirler. Olsa olsa teröristlerden, işgalcilerden ve çapulculardan yanadır, onların gizli- saklı piyonları olabilirler. Dam- dum konuşup midemizi bulandırmasınlar, Ekmeğini yedikleri kaba pislemesinler ve şühedanın ruhuna Saygısızlık etmesinler!...
Şehitlerimize Allah'dan rahmet diliyoruz, Sevgili Peygamberimize komşu olurlar inşallah, kabirleri nur mekanları da cennet olsun. Gazilerimiz var, halen tedavi gören aslanlarımız var, onlara da acil şifalar diliyoruz, Şafi olan Rabbim şifalarını versin. Şehit anne ve babalarının ve aziz Türk Milletinin başı sağ olsun. Vatan sağ olsun! Allah askerlerimizi, tüm güvenlik güçlerimizi korusun; tırnaklarına taş değdirmesin. Onların zafere ulaşmaları için dua edelim, şühedaya da Fatihalar yolluyalım..