Açılışa Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Vali Yardımcıları Yavuz Güner, Gökhan İkitemur, AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, TKDK İl Koordinatörü Selim Türker, Memur-Sen İl Temsilcisi Kenan Şerefli, TÜGVA İl Temsilcisi Kazım Emiroğlu Şimşek, Diva-Sen Şube Başkanı Osman Taşçı, daire müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 
Açılış kurdelesini kesen Vali Kemal Yurtnaç, Yozgat gibi sürekli gelişim gösteren kentlerde restoran sektörünün de önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, özellikle yol güzergahında hizmete girmiş olmasından dolayı Sefa Sofrası’nın önemli bir hizmeti yerine getireceğini söyledi. 
Yurtnaç, işletme sahibi Ali Çatar’ı tebrik ederek, hayırlı, bereketli kazançlar diledi. 
Restoran sahibi Ali Çatar da katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür etti. 
Çatar, amaçlarının restoran şehrin restoran sektörüne katkıda bulunmak olduğunu belirterek; “Restoranımızda desti kebabından tandır kebabına pek çok önemli yöresel lezzeti misafirlerimize sunacağız. Amacımız lezzeti güler yüzlü hizmetle sunabilmek. İnşallah bunu başarmak için yola çıktık, Allah mahcup etmesin” dedi.

Editör: TE Bilişim