GEZİ Olaylarıyla başlayan 15 Temmuzla  final yapan ABD saldırılarının sonu gelmeyecektir.  “S-400 alamazsın’’ dayatmacılığı  “yaptırım uygularım’’ tehditleriyle zirve yapmaktadır. Süper güç olmak  külhanbeylik, çakallık yapmak değildir amma ABD zihniyetinin temelinde yatan hep tehdit ve müptezel külhanbeyliktir. Kuşatılıyoruz hem de öyle böyle değil. 
Bu zırhlama bir  kuşatmadır. Bu kuşatmanın lideri her zaman olduğu gibi ABD’dir. Senelerdir alışagelmiş dayatma-tehdit-şantaj üçlemesini Türkiye’ye devam ettireceği düşüncesini Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN yıkmıştır. Hiçbir iktidar  “Ecevit hariç. S.T.’’ ABD’nin külhanbeyliğine karşı duramamıştır. Sayın Başkanımızın    “Eyyy Amerika’’ söylemi değil ABD’de, tüm dünyada yankı yapmıştır. 
Papazla başlayan ekonomik saldırı askeri kuşatmayla devam etmektedir. Kafkaslardan Ermenistan, Ege’den Yunanistan, güneyden Araplar (Mısır, BAE, İsrail) hani ya  deyim yerindeyse ATEŞ ÇEMBERİ! 
Siz şu  “Müttefikiz’’ diyen ABD’nin gizli düşmanlığının şifrelerini her  dayatmacı ve açık saldırılarında hiç aramayınız. Söylemek istediği şudur:  “Sizi parçalayacağım!’’ Eh elinden geleni ardına koyma diyeceğiz amma birlik beraberlik içinde olduğumuz takdirde o karşı cevabımız yerini bulur, aksi kaostur. 
Hiç değilse muhalefetiyle iktidarı ile dış politikada kenetlenmemiz kaçınılmazdır. İktidarın A dediğine Z demek muhalefetin olmazsa olmazı mı demektir. Kısır çekişmeler sadece  ve sadece düşman güçlerin ekmeğine yağ sürer. Ekonomik saldırıları ancak siyasi istikrarla sağlayabiliriz. 
Siyasi istikrar ekonomik istikrar ayrılmaz ikiz kardeştirler. Etrafımızdaki ateş  çemberini fark edememek yanılgısına düşecekleri ne millet  ne de tarih affeder. 
Geleceğimiz birlik beraberliğe bağlıdır. Akdeniz’de sular ısınıyor; ABD Kıbrıs Rum kesimini Yunanistan’ı ilaveten İsrail’i Mısır’ı Türkiye’ye karşı kaşımaya devam ediyor. ABD silah sanayi kucak açmış bekliyor. Hey heyyy sesimi duyuyor musunuz? Duymuyorsanız duyanlara bir zahmet soruveriniz. Tarih ileriyi göremeyenleri utanç sayfalarına kaydeder. Yüce Allah’ım ulusumuzu korusun.

HEY DAVULCU ÇAL DAVULU Bu memlekette Gazeteci DÖVMEK SERBESTTİR
-Salim TAŞCI