Yönetmenliğini Burak Öngel’in yaptığı ''Mutluluklar Ülkesi'' isimli müzikli çocuk oyununa tiyatro severler yoğun ilgi gösterdi. 
Yozgat Belediyesi Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Burak Öngel tiyatrolarının ilk kez bir çocuk oyunu çıkardığını söyledi. Dolayısıyla farklı bir heyecan içerisinde olduklarını dile getiren Öngel, ‘’Geleceğimizin teminatı olan çocukları tiyatro ile buluşturmak bizlere çok ayrı bir mutluluk veriyor. Temel değerler üzerine miniklere olumlu mesajlarında verildiği oyunumuz yaklaşık bir saat on dakika sürüyor. Mayıs ayı boyunca her hafta sonu oyunumuzu sergilemeye devam edeceğiz. Desteklerini hiç esirgemeyen ve en başından beri Yozgat'ta yerleşik  bir tiyatro kültürünün oluşması için bizleri teşvik eden belediye başkanımız Kazım Arslan'a da buradan teşekkür etmek istiyorum. İlgi ve alakalarından dolayı da bütün izleyicilerimize şükranlarımızı sunuyoruz’’ dedi.
Öngel ayrıca bu sanat sezonunun ikinci yetişkin  oyunu olan, devlet tiyatrosu arşivinden Prof.Dr Toygun Orbay'ın yazdığı ''21:15 Treni'' isimli oyununda provalarının sürdüğü ve yakında seyircileriyle buluşacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim