Oktay'ın Fotoğraf Çerçevesi...Pöç kebabı

Yozgat için değişik bir lezzet. Dananın pöçük kısmından 10 saat fırında piştikten sonra hiç bir katkı malzemesi olmadan hazırlanıp servis yapılıyor. Eklam yerleri ağrıları için iyi olduğunu belirten Fatih Sofrası yetkilileri 45 yaş ve üzeri kişiler için mutlak surette tavsiye ediyorlar. 45 i geçmiş bir kişi olarak katılıyor ve tavsiye ediyorum. Afiyet olsun.

Oktay'ın Fotoğraf Çerçevesi...Pöç kebabı

Yozgat için değişik bir lezzet. Dananın pöçük kısmından 10 saat fırında piştikten sonra hiç bir katkı malzemesi olmadan hazırlanıp servis yapılıyor. Eklam yerleri ağrıları için iyi olduğunu belirten Fatih Sofrası yetkilileri 45 yaş ve üzeri kişiler için mutlak surette tavsiye ediyorlar. 45 i geçmiş bir kişi olarak katılıyor ve tavsiye ediyorum. Afiyet olsun.

18 Mayıs 2017 Perşembe 23:59
431 Okunma
  Oktay'ın  Fotoğraf Çerçevesi...Pöç kebabı
 
Son Güncelleme: 18.05.2017 16:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner88