Bir Tutam Mola Konulu İvrindi Şiir ve Müzik şölenine Kaymakam Bekir Çelik, Belediye Başkanı Recai Baytar, Garnizon Komutanı Tefik Doğan, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Bilen, Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, Müftü Ali Refik Demirel, Emniyet Amiri İbrahim Kesgin, Halk Eğitim Müdürü Arif Kunduzcu, daire amir ve müdürleri ile çok sayıda şiir sever İvrindi halkı katılarak programın renkli ve coşkulu geçmesini sağladılar.

İlçede ilk kez düzenlenen şiir ve edebiyat programında bir konuşma yapan İvrindi Kaymakamı Bekir Çelik, konuk  şairlere teşekkür ederek şunları ifade etti: ” İlçemize gelerek  şiirlerinizle bizi mutlu ettiniz. İvrindi bundan sonra daha başarılı etkinliklere imza atmaya devam edecektir. İvrindi'ye yakışacak olan bir kültür merkezini açacağımıza dair söz veriyoruz. Emeği geçen arkadaşımıza da teşekkür ederiz" dedi. Kalabalık bir izleyici grubunun takip ettiği programda şairler şiirlerini yorumladı ve sanatçı Yaprak Çelik türküleriyle halkı coşturdu. Programın sunumunu organizeyi yapan Şair – Yazar Fatma Çetin Kabadayı yaptı.

İvrindi şiir ve müzik şölenine davet edilen konuk şair ve yazarlar: Yozgat’tan Ahmet Sargın, Antalya dan Ayşe Duran, İvrindi den Ayşenur Ayvazoğlu, Akçay dan Emine Pişiren, Elazığ dan Mahir Gürbüz, Antakya dan Mahmut Çetin Zorba, Kayseri den Mustafa Ferit Yıldız ile  Şeyhmus Çiçek, Ankara dan Rifat Çakır, Adana dan Selahattin Yılmaz, İstanbul dan Tolga Kenan Aras, Sanatçı Yaprak Çelik, Manisa dan Yılmaz Gül ve Kahramanmaraş tan Ozan Zeki Tunç katılarak şiirlerini ve eserlerini yorumladılar.

SARGIN YOZGAT’I TEMSİL ETTİ

İvrindi şiir ve müzik şölenine Yozgat’tan katılan Yozgat Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Gazeteci şair yazar Ahmet Sargın ilimizi temsil ederek şiirini yorumladı. Sargın,  Programla ilgi olarak yaptığı açıklamada şunları belirtti: ” Bir Tutam Mola Konulu İvrindi Şiir ve Müzik şöleni ilçenin tanıtımı açısından çok önemli bir programdı. İlçe kaymakamının, belediye başkanı ve İlçe milli eğitim müdürlüğünün desteklediği bu güzel birliktelik takdire şayandı. Başarılı bir eğitimci olan hikâye ve roman Yazarı Fatma Çetin Kabadayı’nın gayret ve çabaları hepimize örnek oldu. Bu manada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim