Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde düzenlenen Mevlid programında öğretmen ve öğrenciler ilahilerle coştu. 
Programa İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, İl Müdür Yardımcıları Danyal Kocabeyoğlu ve Ömer Başol ile  Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Çıtak katıldı. 
Programda,  semazen gösterisi eşliğinde ilahileriyle katılan İlahi Sanatçısı Recep Kunduz, katılımcılara manevi atmosferi yüksek dakikalar yaşattı. 
Peygamber Efendimizin (sav)’in doğumunun kutlandığı gecede Mesnevi’den hikayeler ve Peygamber Efendimizin hayatından tablolarla manevi bir atmosferde izleyenler tarafından ilgiyle karşılandı. Programın sonunda emeği geçen sponsor ve sanatçılara teşekkür plaketi verildi. 
Okul Müdürü Efendi Yılmaz, bu anlamlı gecede kendilerini yalnız bırakmayan Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ve yöneticilere teşekkür etti. 
Yılmaz, program sonunda yöneticilere günün hatırası olarak meslek öğrencilerince hazırlanan masaüstü hediyelerinden takdim etti. 
Yılmaz: “Gözlerden uzak okulumuzda düzenlediğimiz programımıza desteğini esirgemeyen değerli iş adamları ve katılımlarıyla bizi onurlandıran il yöneticilerimize teşekkür ederiz” dedi.  

Editör: TE Bilişim