Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın direktifleriyle belediye bünyesinde faaliyet gösteren kültür ve sanat toplulukları her ay Yozgatlı için konser, tiyatro, konferans, sohbet ve sanatsal faaliyetler icra ediyor. 
Bu kapsamda Yozgat Belediyesi Kültür Müdürlüğü önceki akşam Grup Angora adlı pop müzik grubunu Büyük Sinema’da ağırladı. Büyük Sinema’da grup tarafından verilen pop müzik konserine Yozgatlı gençler akın etti.
Gençlerin yılın belli dönemlerinden ziyade, her zaman kültürel ve sanatsal faaliyetlere ihtiyaç duyduğu bilinciyle hazırlanan etkinliğe gençler yoğun ilgi gösterdi. Konserde günümüz ve geçmiş zamanın unutulmayan pop şarkıları seslendirildi. Salonu dolduran yüzlerce genç, okunan şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.
Konser sonunda gençler hep birlikte salonda bulunan Belediye Başkanı Kazım Arslan’a teşekkür ederek, bu tarz etkinlikleri her ay görmek istediklerini dile getirdi. Başkan Kazım Arslan ise, gençlere seslenerek, “Yozgat’ı, sizlerle birlikte, hep beraber, yaşanabilir daha güzel bir şehir yapacağız. Kültürel ve sanatsal faaliyetlerimiz aralıksız sürecek. Bu memleketin gençleri ve çocukları, her zaman, her şeyin en güzeline layıktır” diye konuştu.
Başkan Arslan, gençlere bir davet ve tavsiyede daha bulunarak, “Türkülerimizi dinlemeyi de ihmal etmeyin. 19 Kasım Cumartesi günü Yozgat Belediyesi Sürmeli Topluluğu’nun konserinde de sizleri aramızda görmek istiyoruz. Ayrıca 25 Kasım Cuma günü de Yozgat Belediyesi Kent Orkestrası’nın konserini de kaçırmamanızı tavsiye ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim