Gazetemiz köşe yazarlarından Cansu Tıraşoğlu, Cumartesi günü Yimpaş Alışveriş ve Kültür Merkezi’nde ‘Bana Kalan Aşk’ ve ‘Sökülen ilmekler’ isimli kitapları için imza günü düzenledi. Tıraşoğlu’nu bu anlamlı günde kitapseverler kadar Belediye Başkanı Kazım Arslan da yalnız bırakmadı. 
15.00 – 19.00 saatleri arasında düzenleyeceği imza gününde kitapseverlerle buluşan Tıraşoğlu, gösterilen ilgiden bir hayli memnun kaldı. 
Bir süredir gazetemizde köşe yazarlığı yapan Tıraşoğlu, genç yaşta kaleme aldığı iki kitapta kısa sürede önemli bir mesafe kat etti. 
Beraberinde yardımcısı Ahmet Akgün ile birlikte imza gününe katılan Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan da, Cansu Tıraşoğlu’na destek oldu. 
Genç kalemlerin desteklenmesi, Yozgat’tan yenilikçi fikirlerin çıkması noktasında her zaman destek olacaklarını kaydeden Arslan, Tıraşoğlu’na başarı diledi. 
Genç Yazar Cansu Tıraşoğlu da Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan’a verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Tıraşoğlu gördüğü ilgiden memnun kaldığını belirterek, imzaladığı kitaplardan Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan’a hediye etti. 

Editör: TE Bilişim